Публикации

Показват се публикации от април, 2011

"Ограничаване на Ефектите от Негативната Среда" от Джак Канфийлд

Изображение
В един идеален свят, ние напълно бихме се изолирали от негативните среди. Реалността е че не можем напълно да избягаме от тях. Все пак, съществуват стъпки, които можем да предприемем, за да минимализираме нашето излагане на негативното и да ограничим въздействието му върху нас.

"ПЕТДЕСЕТ-ЦЕНТОВ УРОК ПО УПОРИТОСТ" от Наполеон Хил

Изображение
Скоро след като Мистър Дарби получил степента си от "University of Hard Knocks", и решил да печели от опита си в бизнеса със златната мина, той имал добрия шанс да присъства на една случка, която му доказала, че "Не" не е задължително да означава не.

"НА МЕТЪР ОТ ЗЛАТОТО" Наполеон Хил

Изображение
Една от най-честите причини за провала, е навика на човек да се отказва, когато е поразен от временен провал. Всеки човек е виновен за тази грешка в даден момент от живота си. Един от чичовците на Р. Ю. Дарби, бил завлядян от "златната треска" в дните на надпреварата за злато, и затова заминал на запад, за да КОПАЕ И ДА ЗАБОГАТЯВА. Той никога не бил и чувал, че от мозъците на хората е изкопано повече злато, отколкото някога е изкопавано от земята.

"Силата на Афирмациите" от Луис Л. Хей

Изображение
Днес е вашият ден да започнете да създавате радостен и изпълващ живот. Днес е денят да започнете да освобождавате всичките си ограничения. Днес е вашият ден да научите тайните на живота. Вие можете да промените живота си към по-добро. Вие вече притежавате инструментите вътре във вас да го направите. Тези инструменти са вашите мисли и вашите вярвания.

"С Какво Ще Се Занимавате След 7 Години?" от Оги Мендоса

Изображение
Дипломирах се от Средно Училище Бразоспорт във Фрийпорт, Тексас през Май 1972г. Не бях облечен в бели (почести), но все пак се дипломирах. Това лято, както и предишното лято, работех като докер, товарещ царевица, брашно и зърнени закуски, тежащи между 20 и 70 кг, и кутии със сода каустик, тежащи 400 кг., на товарни кораби пътуващи до други държави в близост до Пристанище Брасос и Доу Кемикъл А2 Док.

"Артур и Вещицата" Незнаен Автор

Изображение
Младият Крал Артур бил заловен и хвърлен в затвора от монархът на съседното кралство. Монархът можел да го убие, но бил разчувстван от младостта и идеалите на Артур. Затова му предложил свободата му, но при условие че успее да му отговори на един много труден въпрос. Артур имал година да открие отговора, а ако след година, все още не е успял да отговори, ще бъде осъден на смърт. Въпросът...? Какво наистина искат жените?

"Дипломиране" от Джули Станфорд

Изображение
След прекъсване от девет години, се върнах към кариерата си (в началото само на половин работен ден), за да открия, че старата ми диплома е заменена с друга квалификация, и да се почувствам по-ниско квалифицирана от по-младите колеги.

"Дърварят и Елфа" от Майкъл Джоузефсън

Изображение
Много отдавна, един дървар спасил живота на един елф, и му било дадено едно желание. Дърварят мислил дълго, и накрая си пожелал всяка една от трите му дъщери да си намери добър съпруг.

"ЖИВОТ БЕЗ МАСКА" от Майлс Патрик Йонке

Изображение
"Обществото е един маскен бал, на който всеки крие истинския си характер, и го разкрива, като се крие." - Ралф Уалдо Емерсон Позьорът. Това бях почти през цялата част от живота си, що се отнася до въпросите, които смятам да адресирам сега. Повечето хора наистина просто преминават през живота си, спейки.

МОЯТА ПЕТЪЧНА ИСТОРИЯ: "Изкуството на Интуитивното Действие" от Фил Ивънс

Изображение
Преди около десет години, дъщеря ми се намираше на около 2500 километра от Нюкасъл, и един ден ми позвъни подсмърчайки, заради една емоционална травма, с която се сблъскваше. Тя беше на около 20 години, в един град, познат като Еърли Бийч в Северен Куинсланд. Попитах я от какво се нуждае най-много в този момент, а тя ми отговори, че се нуждае от моята подкрепа

"Знаете ли Как да Медитирате?" от Джон Ассараф

Изображение
Медитацията е един от най-добрите начини да постигнете майсторство над вселенския закон на привличането, и да внесете повече изобилие в живота си. Понякога, обаче, не изглежда толкова просто. Примерно, да попитате някого "как медитираш?" е все едно да го попитате "как се стига до Карнеги Хол?"

"Истинската Тайна за Закона на Привличането" от Джон Ассараф

Изображение
"Вселената обича скоростта. Не отлагайте. Не гадайте. Не се съмнявайте. Когато възможността е там, когато импулса е там, когато интуитивния подтик отвътре е там, действайте! Това е вашата работа. И това е всичко, което трябва да правите." - Д-р Джо Витали

"Защо Трябва Да Сте Запознати С Квантовата Физика" от Джон Ассараф

Изображение
Физици, носители на Нобелови Награди, доказаха извън всякакво съмнение, че физическия свят е едно огромно море от енергия, което примигва и блещука в милисекунди, отново и отново. Нищо не е плътно Това е светът на Квантовата Физика. Те доказаха, че мислите са нещото, което свързва и държи заедно това всепроменящо се енергийно поле в "обектите", които виждаме. Тогава защо виждаме човек, вместо примигващ куп енергия?

“Четири Думи, Които Правят Живота Стойностен" от Джим Рон

Изображение
Докато търсех идеи, принципи и стратегии за предизвикателствата на живота през годините, аз попаднах на четири простички думи, които могат да направят живота стойностен. Първо, животът е стойностен, ако УЧИТЕ . Това, което незнаете, ще ви нарани. Трябва да учите, за да съществувате, а още повече - за да успеете. Животът е стойностен, ако се учите от вашия собствен опит - негативен или позитивен.

Сутрешно Вдъхновение

Изображение
Съществува мислещо вещество, от което са направени всички неща, и което, в своето първично състояние, се просмуква, прониква и изпълва междинните пространства на вселената. Мисъл в тази субстанция, произвежда нещото, което е изобразено от мисълта. Човек може да формира неща в мисълта си, и, внушавайки мисълта си на безформената субстанция, може да предизвика нещото, за което мисли, да бъде създадено.

МОЯТА "ВТОРА" ПЕТЪЧНА ИСТОРИЯ "От Другата Страна" от Майкъл Т. Смит

Изображение
Боб се присъедини към нас точно преди Коледата на 2010г. Той беше една бездомна котка, живееща до офиса, където Джини работеше. Тя и колегите й хранеха него и останалите бездомни котки. Времето се застуди. Джини изгуби работата си. "Не мога да го оставя! - каза тя. Боб дойде вкъщи за Коледа. Четири месеца по-късно

МОЯТА ПЕТЪЧНА ИСТОРИЯ: "Покоряване на Стълбите" от Джини Дай

Изображение
Някога оставяли ли сте страхът да ви завладее? Ами, днес ще научите за едно удивително куче, което ми помогна да преодолея моя страх. Каспиън беше ново допълнение към моя дом. Една сутрин той се появи в предния двор на моята 100 годишна къща. Беше кожа и кости, покрит с кържели, бълхи и възпаления, и рана от прострелване - кльощавото му тяло бе осеяно с едри сачми. Хвърлих един поглед на това патетично животно и му казах