Публикации

Показват се публикации от февруари, 2011

"Разберете Мозъка Си, За Да Използвате Визуализацията" от Джон Ассараф

Изображение
Нека погледнем какво се случва с мозъка ви, когато визуализирате бъдещето. Мозъка ви е съставен от две части - съзнанието и подсъзнанието. Съзнателната част на мозъка ви е частта, с която сме запознати; съзнателният мозък се фокусира върху едно нещо в даден момент, каквото и да мислим е важно в този момент.

От Какво Се Страхувате?

Изображение
Вчера видях едно момиченце в мола, което риташе и викаше. Родителите й правеха всичко възможно да я успокоят.

“Насрещни Ветрове" От Браян Трейси

Изображение
Когато си поставяте нова посока или цел, точно както е и с излитането на самолета, вие ще имате идея както за времето, в което заминавате, така и за времето, в което пристигате. Ще си направите разписание и ще очаквате да пристигнете точно на време. Но веднага щом излетите

ТЯ НИКОГА НЕ МЕ ИЗОСТАВИ

Изображение
ТЯ НИКОГА НЕ МЕ ИЗОСТАВИ © Майкъл Сегал "Бутай..Буууутай!" - извиках на приятеля си, но се оказа че няма смисъл повече да опитваме. Колата ми беше заседнала в калта, а аз отивах на двойна среща. Бях само на 16 години и исках да направя добро впечатление на моята хубава и интелигентна приятелка. Обаче, чувайки оборотите на мотора заедно със заседналата в калта кола, не ни спечели много точки в очите на нашите приятелки.Продължихме да бутаме още и още, но нямаше излизане от калта.

"ВОЙНИКЪТ" Незнаен Автор

Изображение
Джон Бланчард стана от пейката, изглади военната си униформа, и започна да изучава тълпата от хора, които си проправяха път през Голямата Централна Гара. Той се огледа за момичето, чието сърце познаваше, но чието лице му беше непознато -  момичето с розата. Интересът му към нея започна преди тринадесет месеца в една библиотека във Флорида. Вземайки една книга от рафта, той се почувства заитригуван не от думите в книгата, а от бележките, написани с молив в празното поле. Нежният почерк отразяваше една дълбокомислена душа и проницателен ум.

КАК ВЛИЯЕМ НА ХОРАТА СЪС СЪЗНАНИЕТО СИ от Джим Франсис

Изображение
Колко често имате усещането, че някой ви гледа? Вероятно сте се обърнали и веднага сте хванали погледа на "гледащия". Или може би вие самите сте гледали някой друг непреднамерено.