КАК ВЛИЯЕМ НА ХОРАТА СЪС СЪЗНАНИЕТО СИ от Джим Франсис

Вероятно сте се обърнали и веднага сте хванали погледа на "гледащия".
Или може би вие самите сте гледали някой друг непреднамерено.

Това, което до съвсем скоро не се осъзнаваше, е че когато се фокусирате върху някой друг човек, без значение дали той е в обсега на зрителното ви поле или на географски отдалечено място, то тогава този човек подсъзнателно откликва на вашето внимание.

Но въпреки това, психологията му се променя минимално. Като за начало кръвното му налягане се вдига...а също така се случват и някои други измерими промени.

Човешките умове се оказва, че действат като международна телефонна обмяна. Когато се фокусирате върху някого...вие се  "свързвате" директно с него. Не възниква грешка...връзката винаги се осъществява.

Този факт се подозираше от дълго време, но до скоро не се установяваше сериозно изследване по въпроса. После се появиха "зрителите от разстояние". А това, което те откриха, вцепени до краен предел учените, които имаха интерес в това поле.

Зрителите от разстояние откриха, че не само могат да се "свържат" с човека, в когото се целят в реално време...но че могат да се свържат и с точно определено зададено време в миналото и в бъдещето!

Това означава, че могат да наблюдават от разстояние (да се свързват) с даден човек...но преди да го направят, трябва да определят точно времето и датата, на която искат да го направят. Беше открито, че могат от разстояние да влияят върху психологията на даден човек в миналото и в бъдещето. Това е абсолютно поразяващо знание.

Моля ви, помнете че всеки човек въздейства върху другите хора през цялото време. Ако карате колата си надолу по пътя бавно и задържате трафика зад вас...тогава вие въздействате върху другите.

Самият факт, че четете това, означава че съм ви въздействал. Можеше да правите нещо друго точно в този момент. Всичко, което правим с влиянието от разстояние, е че въздействаме върху хората по малко по-различен начин...от разстояние.
То просто е продължение на ежедневното ви взаимодействие с другите хора.

Ако се случи да сте в лошо настроение и влезете в стая пълна с хора, тогава те подсъзнателно приемат това и ви избягват. Това е неконтролирано влияние от разстояние. Това, което научавате тук е контролирано влияние от разстояние.

Можете да го използвате във ваша полза...и в полза на някой друг човек. Ако го използвате за да нараните някого...тогава е много възможно да се наложи да получите урока за “обратното отскачане” някъде по-напред в бъдещето...със значителен лихвен процент в добавка към това!

Щом веднъж сте усвоили процеса...вие откривате, че нещата започват да се движат във вашата посока. Това е защото несъзнателно използвате субективното влияние, без дори да сте наясно с това. То се превръща в автоматичен процес.

Когато се фокусирате върху даден проект съсредоточено, тогава вашите способности за влияние от разстояние влизат в сила и карат нещото да се случи. Ще ви се струва сякаш изведнъж към вас е започнал да се лее добрия късмет. Не го отблъсквайте...яхнете го! И не се страхувайте от него, защото това е природен талант, с който сте се родили. За първи път в живота си ще държите всичко под контрол.

Ключът е умствения образ. Трябва да бъдете в състояние да визуализирате образа добре, и да си представяте чувствата. Най-трудният период е в началото. Трябва да следите за всяка малка индикация, че упражнявате някакво влияние върху другия човек, а после да започнете да строите върху това.

Това е като да се научите да карате колело, става все по-лесно, колкото повече се упражнявате, и в крайна сметка се превръща в нещо, като втора природа. Именно тази най-трудна първоначална стъпка е нещото, което спира този феномен от по-широка употреба. След като станете изкусни в това, вие ще откриете че не се налага да виждате човека, на когото се опитвате да повлияете, нито пък се налага да бъдете в близост до него.

Всъщност разстоянието изглежда няма никакъв ефект върху този феномен, точно както няма ефект и върху двойка квантови частици. Проекцията от разстояние, както е и с наблюдаването от разстояние, изисква релаксиран ум и тяло. Тук влиза в сила вашата алфа тренировка.

С наблюдаването от разстояние вие се опитвате да разберете какво се изпраща от матрицата. С проекцията от разстояние вие се фокусирате върху това, което вие изпращате навън. Това е...да проектирате строго контролиран образ. Вие ясно офоряте своята мисловна форма, изпълвате я с необходимата енергия...а после изпращате мисълта до целта, която сте избрали.

Трябва да бъдете много ясни в съзнанието си за това, което искате да проектирате. Празните и половинчато оформени мисли няма да стигнат до никъде. Това е първата стъпка. Втората стъпка е в изпращането на мисълта. Вие изстрелвате тази компресирана енергийна мисловна топка към целта...после незабавно забравяте всичко за нея. Вие НЕ живеете с нея.

Това е същия процес, който се използва и в психокинетичните експерименти. Вие изстрелвате енергията...после незабавно започвате да мислите за нещо друго. Повечето психокинетични ефекти се получават след като спрете да опитвате. Наистина трябва да бъдете наясно, че това, което мислите и това, което чувствате, променят света извън вас!!!

Мислите ви са енергия...която всъщност е била измерена. А когато съсредоточено фокусирате тези мисли, те развиват резонантна енергия. Тогава когато насочите този резонанс към една определена личност...с абсолютно целенасочена интензивност...тази енергия се предава на човека, в когото се целите, и му въздейства.

Можете да изрисувате обстоятелствата в живота си, като съзнателно проектирате и фокусирате мисловните си модели и придружаващата ги интензивност.

Когато развивате проектиращите умения, помнете че каквото и да проектирате навън, то ще рефлектира върху вашата среда, затова разрушителните проекции ще повлияят върху средата ви неблагоприятно. Поради тази причина хората, които се съсредоточават върху нещата, от които се страхуват...и изпращат проективна енергия върху тези мисли...обикновено се саморазрушават, създавайки свои собствени лични бедствия.

Щом веднъж изучите тези проектиращи умения, вие не трябва никога да поддържате каквито и да било негативни и разрушителни занимания. Целта на развитието на тази проектираща способност е да подобрите преди всичко своя собствен живот...а после и живота на тези около вас, за които ви е грижа.

Извадка от "Умът Се Надига - Революцията на Съзнанието"
__________________________________________________________________

Какво е Наблюдаване От Разстояние 
§ Въздействие От Разстояние?

Наблюдаването от разстояние и въздействието от разстояние са научно доказани умствени техники, които повишават уменията на екстра сензорното възприятие (ЕСВ), посредством употребата на подсъзнателния ви ум.
Наблюдаването От Разстояние позволява на хората да виждат дадена цел, човек или обект, които се намират на отдалечено място в пространството и времето. Тази техника се е използвала за намирането на липсващи предмети, хора и за предксазване на бъдещи събития.

Наблюдаването От Разстояние е способността да въздействате върху решенията на другите хора от разстояние, предлагайки на човека, който получава съобщението да предприеме дадено действие.
Наблюдаването От Разстояние и Въздействието От Разстояние са ценни иструменти, които ни позволяват да се превърнем в господаря на собствената си съдба и бъдеще.

И най-важното, посредством Наблюдаването От Разстояние, ние сме способни да постигнем по-висша и по-дълбока връзка с нашето вътрешно аз.
Това е способност, която се отдава по естествен път на всеки, който би желал да чуе и да види. Няма никаква мистерия. Това е природна дарба дадена на всеки мъж, жена и дете на тази планета.

Способността за наблюдаване от разстояние е вродена. 
И, точно като мускул, трябва да  се тренира.

Вярата и желанието са първата стъпка да осъществите това.
Често, когато четете за Набюдаване От Разстояние, ще попадате на някои технически термини, като 'подсъзнателен ум', съпроводждано от 'алфа', 'тета' и 'делта ниво'.

Е какво тогава означават точно тези термини?

Нашето подсъзнание е най-тайното място в нашия ум. То също така е тази част от нашия ум, който е в състояние да засича подсъзнателните съобщения, които нашия мозък се налага да попие, за да може да наблюдава от разстояние.
Мозъчните ни вълни оперират на различни нива. Когато сме будни, нивото, на което те оперират, се нарича Бета ниво. Когато релаксираме и освободим напрежението, ние постепенно достигаме до Алфа, Тета, а накрая и до Делта ниво, които кореспондират с по-вътрешно фокусирано, себеотразяващо състояние.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС