Публикации

Показват се публикации от ноември, 2010

Велики Жени

Изображение
Амелия Иърхарт Амелия Мери Иърхарт (24 Юли 1897 - изчезнала на 2 Юли 1937, обявена за починала на 5 Януари 1939) е бележит американски пионер на авиацията, автор и адвокат на женските права. Обаянието от живота, кариерата и изчезването й продължават и до днес. Цитати: “Приключението само по себе си си струва.”
Изображение
Аз съм Аз.   В целият свят няма никой друг, който да е точно като мен. Всичко, което извира от мен, е установена истина, че е мое, защото аз сама го избрах -- Аз притежавам всичко за мен: моето тяло, моите чувства, моята уста, моя глас, всички мои действия, независимо дали те са отправени към другите или към мен.
Изображение
Изображение

TOP 10 за Изминалата Седмица

Класация за Най-Позитивни Мисли Изпратени от Приятелите ни от Facebook!!! в

Толкова Високи, Колкото Вие Искате Да Бъдете

Изображение
Когато било на 2 годишна възраст, това осиновено дете на двама колежански професори, изведнъж и най-неочаквано спряло да расте, и здравето му започнало да се влошава. Екип от доктори му дали не повече от шест месеца живот, след като му поставили диагноза, че страда от рядка болест, която населява храносмилателната система и питателността в храната. Интравенозни захранвания от витамини и добавки, му позволили да възвърне силата си, но ръстът му бил блокиран завинаги.

Не Позволявайте На Никого Да Променя Мечтата Ви!

Изображение
Не Позволявайте На Никого  Да Променя Мечтата Ви! Има хора, които ще се опитат да ви убедят да промените виждането си.  Ще ви кажат, че сте луди и че това не може да бъде направено. Ще има и такива, които ще ви се смеят и ще се опитват да ви принизят до тяхното ниво.

Щастието и филма "Living Luminaries"

Изображение
В сърцевината на всяко желание за пари, слава и власт, стои дълбок копнеж за щастие. Въпреки че Amazon.com се гордее с над 200,000 заглавия на темата за щастието, фактът е че хората все още продължават да го търсят.