Не Позволявайте На Никого Да Променя Мечтата Ви!

Не Позволявайте На Никого 

Да Променя Мечтата Ви!

Има хора, които ще се опитат да ви убедят да промените виждането си. Ще ви кажат, че сте луди и че това не може да бъде направено.

Ще има и такива, които ще ви се смеят и ще се опитват да ви принизят до тяхното ниво.
Моят приятел Monty Roberts, авторът на “The Man Who Listens to Horses", нарича тези хора “крадци на мечти”. Не ги слушайте!
Когато Monty бил в средното училище, учителят дал за задача на децата от класа да напишат какво биха желали да правят, когато порастнат. Monty написал, че иска да притежава свое собствено ранчо, разстилащо се на площ от 200 акра, в което да отглежда чистокръвни състезателни коне.
Учителят му написал двойка, обяснявайки че оценката е произлязла от това, че е счел мечтата му за нереалистична. Никое момче, живеещо в каравана на гърба на камионетка, не би било способно да натрупа достатъчно пари, за да купи ранчо, да поръчва породисти коне за разплод и да плаща заплатите за работна ръка. Когато предложил на Monty възможността да пренапише домашното си за по-висока оценка, Monty му казал, “Вие задръжте двойката; Аз задържам мечтата си.”
Днес 154-акровото “Flag Is Up Farms” ранчо в Солванг, Калифорния, отглежда чистокръвни коне и обучава хиляди треньори как да се “присъединят” и да тренират конете по един много по-хуманен начин.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС