Имате ли 17 Свободни Секунди? Защото, Ако Имате... Това Може да Промени Живота Ви!

Знаехте ли, че Законът за Привличането не се задейства, докато мисълта не бъде задържана поне за 17 секунди?

"Ако можете да задържите дадена мисъл, просто една семпла мисъл, за 17 секунди, без да й противоречите, тогава друга мисъл, като нея - същата форма, същия размер, същия тон - по Закона за Привличането, друга мисъл, като нея, ще дойде при нея. И, точно в 17 секундната точка, тези две мисли ще се съединят една с друга, те се сливат, и когато го направят, има енергия, която бива изразходена - това е като Точка на Горене. А когато тези две мисли се свържат и се разгорят, можете да почувствате как определено ниво на ентусиазъм или интерес се разбълбуква у вас. И в този момент на 17 секунди, тези две мисли, които бяха същите, стават една по-голяма, по-еволюирала, по-бързо вибрираща мисъл.

И сега, ако останете фокусирани върху тази тема, която сте избрали, за още 17 секунди, в момента, в който пресечете 34 секундния маркер , което е два пъти 17, сега една по-развита мисъл ще привлича към себе си и - с други думи, мислите се привличат една друга. Вашата мисъл притегля друга мисъл и другата мисъл я притегля, мислите, които са еднакви по природа, се събират заедно. И на 34 секундния маркер, тези две, по-еволюирали мисли, правят същото нещо, те се сливат и има нова Точка на Горене.

В тази точка, тези две мисли, стават една, по-висока и по-бърза по вибрация.  Ако задържите вниманието си върху тази сега по-еволюирала мисъл, на 51 секундния маркер, което е 3 пъти 17, има друго сливане, друго съединяване на мисъл и друга Точка на Горене.

Ако можете да задържите тази мисъл още 17 секунди, се случва същото нещо, и когато прекосите 68 секундния маркер, вие имате точка на горене, която е достатъчно силна да повлияе на физическата манифестация.

Просто за да хванем вниманието ви, искаме да ви дадем малко физическо сравнение. 17 секунди на чиста мисъл, се равняват на 2000 часа на действие. Ако работите обичайната 40 часова седмична работа, 2000 часа са времето, което изработвате за една година. 17 секунди се равняват на 2000 часа на действие. Ако можете да преминете 34 секундния маркер, можете да умножите действието си по 10 - 20 000 часа на действие. Ако прекосите 51 секундния маркер, 3 пъти 17, можете да умножите отново по 10, което е еквивалента на 200 000 часа на действие.

Ако можете да прекосите 68 секундния маркер - сега, това е малко над минута на чиста непротивопоставена, неразводнена мисъл, равняваща се на над 2 Милиона часа на действие."

Абрахам препоръчват да пишете по 2 пъти на ден, всеки ден, 68 секунди на Ценене, за всички области на вашия живот, като например взаимоотношения, изобилие, дом, работа и прочие. Напишете колкото се може повече 68 секунди в следващите 30 дни, и го направете съзнателно и преднамерено.

"Осъзнайте, че 68 секунди не са трудни за намиране. През денят ви, имате хиляди възможности, за да направите 68-те си секунди. Дори и графика ви да се удвоеше, пак можехте да намерите множество 68 секунди. Сега, в началото Естер не ни вярваше, че 68 секунди са еквивалента на 2 Милиона човешки часа.

Не можеше да си го представи! Но тъй като няма нещо, което да сме й казали през годините, което да не е било истина, сега Естер ни вярва и го използва. Затова, ние искаме да ви попитаме, НАИСТИНА ли ВЯРВАТЕ, когато ви кажем, че 68 секунди се равняват на 2 милиона човешки часа? Защото, ако го вярвахте, ЩЯХТЕ ДА НАМЕРИТЕ ВРЕМЕТО ДА ГО НАПРАВИТЕ!!! Кой би искал да набива нещата по местата им, когато знае, че може да изразходи 68 секунди и да накара Вселената да го направи за него? Никой, и въпреки това, това е нещото което правят болшинството от вас. Бихте предпочели да се впуснете в действие, вместо да си направите вашите 68 секунди. Бихте предпочели да се впуснете в действие, вместо да изравните енергията си." - Абрахам-Хикс

Помнете, ключът към успешното съзнателно сътворение е да се фокусирате с ясно намерение върху някоя чиста и позитивна мисъл. Тъй като с всеки 17 секунди на чиста мисъл (без негативни противоречия), вие увеличавате броя на Точките на Горене. А когато преминете 68 секундния маркер, вие сте излъчили намеренията си във Вселената и манифестацията е започнала.

Тогава, насочете вниманието си към това да бъдете щастливи и да се наслаждавате на пътешествието! 


17 Секунди - Точката на Горене

Можете да използвате 17-секундното Правило на ум, говорейки си на глас или говорейки на някой друг, или писмено. Абсолютният ключ - това, което кара това правило да работи - е да не противоречите на тази мисъл, по време на този 17 секунден период.

"Задръжте дадена мисъл само за 17 секунди и Законът за Привличането се задейства. Задръжте дадена мисъл за 68 секунди и нещата се задвижват, манифестацията е започнала."

В началото бихте могли да използвате и Таймер.

1. Нагласете таймера. 

Първо нагласете таймера за 17 секунди.

2. Свикайте някой щастлив спомен или приятно усещане. 

Преди да включите таймера, трябва да влезете в позитивна нагласа, във висока вибрация, спомняйки си някой щастлив спомен или извиквайки приятно чувство в себе си. Изберете всяка емоция, която ви кара да се чувствате блажено, приятно отпуснати и щастливи. 

3. Изберете нещо за манифестиране.

Щом веднъж се почувствате добре, нагласете таймера и се фокусирайте върху едно нещо, което наистина, наистина много желаете.

Бонус: Когато времето изтече, нагласете таймера за 51 секунди. Сега отново свикайте това щастливо чувство и започнете с първоначалното си желание, след което позволете на тази мисъл да се изпълни с повече детайли и повече сила, в останалите 51 секунди.

Щом веднъж времето изтече, готово! - Вие сте задействали манифестацията, и тя вече официално е на път към вас!!!

Опитайте и Вие!!! 🍀🍀🍀

С Любов, Радина!

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС