Нови Техники - Бърза Кохеренция и Сърдечно Заключване





Две Нови Техники за Релаксация и Сърдечна Съгласуваност - Бързата Кохеренция и Сърдечното Заключване - от Института по Сърдечна Математика в Калифорния и Д-р Дебора Розман

А сега се запознайте и с Техниката "Сърдечно Заключване". Техниката "Сърдечно Заключване", едно от най-ранните средства на Института по Сърдечна Математика, е помагала с години, както на индивидуални личности, така и на групи от хора, да повишат съгласуваността или кохерентността на сърдечния си ритъм. Настоящо изследване, потвърждава ефекта на това средство върху синхронизацията между сърцето и геомагнетичната дейност. Което е забележително, защото тази синхронизация се асоциира с по-доброто здраве. "Сърдечното Заключване", представено през 1992 г., помага за повишаването на кохерентността в индивидуалните сърдечни ритми. А сега, ето как можете и вие да го направите: 1. Намерете тихо място, затворете очи, и се опитайте да се отпуснете. 2. Прехвърлете вниманието си от ума или главата, и фокусирайте вниманието си върху областта на сърцето. Преструвайте се, че дишате бавно през сърцето си за десет или петнадесет секунди. 3. Спомнете си чувството на любов и грижа, което изпитвате към някого, когото ви е лесно да обичате. Алтернативно, фокусирайте се върху цененето или възхитата ви от някого, или върху нещо позитивно във вашия живот. Опитайте се да останете в това чувство между 5 и 15 минути. 4. Нежно изпратете това чувство на любов, грижа или ценене и възхита, към себе си или към другите. 5. Когато в главата ви започнат да влизат мисли, пренесете нежно вниманието си обратно към областта на сърцето. Ако енергията е прекалено интензивна или блокирана, опитайте се да изпитате лекота в сърцето и се отпуснете. 6. След като сте приключили, ако можете, вземете един лист, или дори тетрадката ви с дневни упражнения от Абрахам, и напишете всякакви интуитивни чувства или мисли, които са придружени от чувство на Вътрешно Знание или Мир, за да може това да ви напомня, да предприемете действие относно тях.

Ето я и втората техника, дадена ни от Института по Сърдечна Математика - Техниката "Бърза Кохеренция"

Създайте си кохерентно състояние за по-малко от минута, със семплите, но могъщи стъпки на Техниката "Бърза Кохеренция". Използвайки силата на вашето сърце, за балансиране на мислите и емоциите, вие можете да постигнете енергия, умствена яснота и да се почувствате по-добре - бързо и навсякъде. Използвайте Техниката "Бърза Кохеренция" специално в случаите, когато започвате да изпитвате изтощителни емоции, като разочарованието, раздразнението, тревогата или гнева. Открийте място на лекота и вътрешна хармония, което бива рефлектирано в по-балансирани сърдечни ритми, подпомагане на мозъчната функция и повече достъп до по-високата интелигентност.

Стъпка 1: Фокусирайте вниманието си върху областта на сърцето. Представяйте си как дъха ви се влива и излива от сърцето ви или от вашата гръдна област, дишайки малко по-бавно и по-дълбоко от обикновено.

Препоръка:  5 секунди Вдишвайте и 5 секунди - Издишвайте (или какъвто ритъм ви е комфортен).

Стъпка 2: Направете искрен опит да изживеете регенеративно чувство, като цененето или грижата за някого или нещо във вашия живот.

Препоръка: Опитайте се да изживеете отново чувството, което изпитвате към някого, когото обичате, домашен любимец, специално място, постижение и прочие, или се фокусирайте върху чувството на спокойствие и лекота.

Бързи Стъпки:
- Сърдечно-Фокусирано Дишане
- Активирайте позитивно или подновяващо чувство


#ТЕС #ТехникиЗаЕмоционалнаСвобода #ПоискайИЕДадено #КакдаПроменимЖивотасиИзцялоза30Дни #ГрегБрейдън #ДебораРозман #ЗаконаЗаПривличането #ИнститутаПоСърдечнаМатематика
#СърдечнаМатематика #Медитация #Техники #Процеси

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС