Бурята на Цененето ❤️ Игра от Абрахам-Хикс

*Бурята на Цененето*
Процес 1/22 от Абрахам-Хикс

Играта *Бурята на Цененето* може да бъде играна навсякъде и по всяко време, защото се играе лесно, просто като дирижираш приятни мисли в ума си. Ако го напишеш на лист хартия, това би засилило този процес, но това не е необходимо.

Как се играе?

Започни, оглеждайки се около себе си, лека-полека, докато забележиш нещо, от което ти става приятно. Опитай се да задържиш вниманието си върху този приятен обект, считайки колко е прекрасен, красив или полезен. И, продължавайки да се фокусираш върху него за по-дълго време, позитивните ти чувства спрямо него, ще се повишат.

Сега, забележи подобреното си чувство и започни да цениш начина, по който се чувстваш. И тогава, веднъж щом доброто ти чувство е значително по-силно, отколкото когато си започнал, погледни около себе си и избери друг приятен обект за твоето позитивно внимание.

Превърни в своя цел избирането на обекти на вниманието, които лесно будят чувството на Ценене у теб. Защото това не е процес за намирането на нещо обезпокояващо, и неговото поправяне. Това е Процес за практикуването на по-високите вибрации. Колкото повече се фокусираш върху неща, от които се чувстваш добре, толкова по-лесно ти става да поддържаш онези честоти, от които се чувстваш добре. И колкото повече поддържаш тези добре-чувстващи-се честоти, толкова повече Закона за Привличането ще ти доставя други мисли, преживявания, хора и неща, които съвпадат с практикуваната от теб вибрация.

И тъй като основното ти намерение, движейки се през твоя ден, е да намираш неща, които да цениш, ти практикуваш една вибрация на по-малко съпротива, и по този начин правиш връзката си с твоя собствен Източник на Енергия, по-силна.

Цени Възможно Най-Често!

Тъй като вибрацията на Ценене е най-могъщата връзка между Физичното ти Ти и Не-Физичното ти Ти, този процес ще те постави в позицията да получаваш дори още по-ясно Напътствие от твоето Вътрешно Бидение.

Колкото повече практикуваш Цененето, толкова по-малко съпротива ще имаш в собствените си вибрационни честоти. И колкото по-малко съпротива имаш, толкова по-хубав ще бъде живота ти.
Също така, практикувайки тази Буря на Цененето, ще привикнеш към чувството на По-Високите вибрации, така че ако някога отново се върнеш назад към старите шаблони, ще го забележиш, от рано, преди още вибрацията да се е засилила прекалено много.

Колкото повече намираш неща, които да цениш, толкова по-добре се чувстваш; колкото по-добре се чувстваш, толкова повече искаш да го правиш; колкото повече искаш да го правиш, толкова по-добре се чувстваш, толкова по-добре се чувстваш... толкова повече искаш да го правиш. Закона за Привличането асистира с могъщия моментум на тези позитивни мисли и чувства, докато, след съвсем малко време и усилие, ще откриеш сърцето си - пеещо, в радостната ти настройка към този-който-наистина-си.

И в тази прекрасно-чувстваща-се вибрация, в която не съществува съпротива, ще бъдеш в преувеличено състояние на Получаване; ще бъдеш във вибрационно състояние, където нещата, които желаеш, могат да се влеят лесно в живота ти. Колкото по-хубаво става, толкова по-хубаво става!

Цени, и повече добро ще дойде!

Всеки път, когато цениш нещо, всеки път, когато възхваляваш нещо, всеки път, когато се чувстваш добре, казваш на Вселената: "Още от това, моля!" Повече никога не е нужно да направиш и едно словесно изявление за това намерение, и, ако си през повечето време в състояние на Ценене, всички хубави неща ще се стекат към теб.

Често ни питат, Обичта не е ли по-добра дума от Цененето? Обичта не е ли по-описателна за Не-Физичната Енергия? И ние казваме, че обичта и цененето наистина са една и съща вибрация. Някои използват думата благодарност или чувство на признателност, но всички тези думи са описание на Благосъстоянието.

Желанието да Цениш е много добра първа стъпка, и после, докато откриваш повече неща, за които би искал да кажеш "Благодаря ти!", това бързо набира моментум. И, искайки да цениш, привличаш нещо, което да цениш. И, ценейки го, привличаш нещо друго, което да цениш, докато, с времето, изживееш Бурята на Цененето.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС