“Изяснете Си Каква Е Вашата Страст" от Боб Дойл

Страстта - знаейки каква би могла да бъде вашата - е голяма тема на разговор тези дни.

Тъй като Законът за Привличането излезе на преден план в последните няколко години, и хората започват да научават, че могат да създадат живота, който те искат, те се питат: "Добре, какво НАИСТИНА искам?"

Законът за Привличането наистина работи "автоматично" във ваша полза, когато сте наясно със страстите си и ги изживявате!

Но какво става, ако НЕ сте наясно?

Какво ако сте един от многото хора, които срещам, които се чувстват напълно откъснати от своето чувство за Страст? Какво става, когато ви помолят да опишете своя "идеален живот" или "визия", а вие незнаете дори от къде да започнете?

Първо, трябва да знаете, че това "откъснат" от чувството си за страст, е просто друга форма на съпротива.

Често пъти спираме да обръщаме внимание на страстите си още в началото на живота си, когато нашата по-традиционална система на образование и възпитание, има тенденцията да поставя детето на една пътека, от която детето няма реална полза.

Ако това, което сте научили за страстите си е че "те са подходящи за хоби, но не и за създаване на истински живот" или нещо подобно, то тогава без съмнение сте се откъснали от чувствата си на страст. Би било твърде болезнено да се живее с чувство на копнеж да направите нещо, което смятате че не можете да направите, затова измисляте историята, че "незнаете какви са вашите страсти."

Не казвам, че го правите преднамерено, защото не вярвам да е така. Това е просто вид емоционален защитен механизъм. Ако вярвате, че не знаете какви са вашите страсти, тогава не се налага да поемате отговорност, че не ги изживявате. Може би ще кажете: "Само ако знаех какви са моите страсти, щях да мога да приложа в живота си тази работа със Закона за Привличането, и нещата щяха да се променят." Но казвайки това, вие се съгласявате със себе си, че НЕЗНАЕТЕ какви са вашите страсти, и тази история започва да става все по-истинска и по-истинска за вас, докато накрая не повярвате наистина, че не притежавате нищо във вашия живот, към което да изпитвате страст.

Вместо да се чувствате "зле", вие сте избрали да се чувствате "сковани".

Ясно е, че не съществува истинска сила в това да се чувствате сковани. Не можете да привлечете нищо със скованост, освен повече скованост. Твърде много хора преминават през живота си със сковано чувство за страст, ограбвайки от себе си и от останалите хора подаръка, който самите те са за света.

Въпреки че идеята, че незнаете какви са страстите ви, в момента ви изглежда истинска, е идея, от която трябва да имате волята да се откажете, ако желаете да се придвижите към един пълноценен и удовлетворяващ живот. Тук сме, за да изживеем страстта си, затова нека не губим повече нито минута в правене на нещо друго!

Ето няколко неща за размисъл, които да ви помогнат да се гмурнете в изгубеното си чувство за страст:

1. За какво мечтаете? Когато умът ви "се изключва", съществува причина да броди там, където броди. Често пъти мечтите ни са подсъзнанието ни, даващо ни вкуса на това, което би могло да бъде.

2. Какво бихте правили цял ден, ако можехте и НИЩО да не правите, а парите изобщо не бяха проблем за вас? Това е много чест въпрос, използван да помага на хората да се гмурват в техните страсти, защото ако наистина можете да генерирате усещането, че сте финансово освободени, вие разчиствате пътя си, за да можете да помислите над това какво НАИСТИНА искате да правите. Но ако мислите за всичко от гледната точка на "дали ще ви направи пари", вие залъгвате сами себе си.

Ще отбележа, че отговорът на този въпрос за много хора е: "Нищо! Просто не бих правил нищо цял ден." Това е напълно справедлив отговор, и аз приканвам всеки с такъв отговор да предприеме една голяма визуализация върху такъв един ден, изпълнен с правене на нищо, и да види как тези визии естествено започват да се разрастват. Те ще ви отведат до вашата страст...

3. Какво или кой ви вдъхновява? Ако не можете веднага да влезете във връзка със своето собствено усещане за Страст, или да го назовете, ви приканвам да помислите какво или кой в света ви вдъхновява...и защо.

Можете да научите много за себе си, наблюдавайки как интерпретирате хората и ситуациите. Ако някой ви вдъхновява, заради това, с което се занимава, това би ли могло малко да ви подскаже с какво ВИЕ е възможно да желаете да се занимавате в този свят?

Ако сте вдъхновени от някакъв вид творческо изразяване, като изкуството, музиката, филмите или театъра, какво точно от това изживяване ви вдъхновява? Само защото сте вдъхновени от изкуството, примерно обаче, не означава, че съдбата ви е да бъдете художник.

Нещата, които ни вдъхновяват, не винаги са нещата, които би трябвало да бъдем или правим. Въпреки това обаче, всичко, което буди вдъхновение у нас, отваря портал към същността на това, което сме.

Следващият път щом се почувствате вдъхновени от нещо или от някого, може да се окаже интересно упражнение да се запитате - защо се чувствате вдъхновени. Каква част от вас е активирана в този момент? Какво действие - било то голямо или малко - се чувствате призовани да предприемете?

Съществуват цели курсове на разположение, които могат да ви помогнат да откриете чувството си за страст, но аз вярвам, че тези няколко въпроса - при искрен отговор - ще ви дадат много дълбок поглед върху това, към което сте се устремили.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС