“Как да Накарате "Себе-Развитието" да Работи БЕЗОТКАЗНО Всеки Път!" от Боб Дойл

Съществува един типичен проблем с подхода, който повечето хора избират, към себе-развитието от всякакъв тип. Съществува предубеждение, че има нещо погрешно, което се нуждае от поправка. Вероятно е истина, че има сфери в живота им, които искат да променят. Настройката на ума, обаче, с която те подхождат към трансформацията, много често ще ОТРЕЧЕ съществуването на всички позитивни резултати, които може да са постигнали. Защо? Защото целият им фокус е върху ПРОБЛЕМА, който се опитват да разрешат, вместо да се фокусират върху визията си за това как ще изглежда живота им, без набедения проблем.

Съществува един съвсем основен физически и природен закон, който в крайна сметка предрешава ВСЕКИ успех на ВСЯКО ниво. Този закон диктува точно какъв ще бъде живота ни от момент до момент. И най-доброто, този закон е изцяло под наш контрол през цялото време, дори и ако не сме запознати с това.

Този "закон" е Законът на Привличането. През повечето време, чувате за този закон от гледна точка на това как той ще ви помогне да привлечете богатство или изобилие, като цяло. Законът на Привличането, обаче, надхвърля тези базисни желания. Законът на Привличането казва, че ще получите обратно точно това, което "вибрирате"...а именно, това, което ЧУВСТВАТЕ. Накъде е насочено вашето внимание? Насочено ли е към чувствата свързани с проблема, или е насочено към чувствата на липса на този проблем?

Ако подхождате към материала за себеразвитието с желание "да се отървете от проблема", и ако всичките ви чувства са за това колко ужасен и отчайващ този "проблем" е, Вселенският Закон нарежда, че вие просто ще привлечете ПОВЕЧЕ от тези чувства...повече от обстоятелствата, които ви носят този проблем. Вселената не е там "за да ви хване натясно". Тя просто отговаря на "молбата", която изпращате, посредством вашите чувства.

Ако, обаче, подходите към себе-развиващите ви решения с позитивни чувства, свързани с това, което ЩЕ бъде вашия живот...ако визуализирате успеха си с вашата програма за избор на всички сензорни нива, и най-вече нивото на ЕМОЦИЯ, вие буквално и магнетично ще ПРИВЛЕЧЕТЕ успеха, който търсите! Ще започнат да се случват чудеса!

И въпреки че това може да звучи малко "мистично" или дори абсурдно, аз ви уверявам, че ВСЕКИ аспект във вашия живот сега, ви е споходил в перфектен отговор на вашите преобладаващи мисли и убеждения, които имат директен ефект върху вашето емоционално състояние, което в замяна ви кара да излъчвате специфични и магнетични честоти, които привличат сходни честоти.

Никога не трябва да забравяме, че освен че сме просто плът и кръв, ние сме, на молекулярно ниво, ЕНЕРГИЯ. А нашата лична енергия се подчинява на същите физически закони, както и всичката останала Енергия, която изучаваме в по-традиционен смисъл.

Най-богатите, най-успешните хора на света, използват Закона на Привличането (макар и често несъзнателно) за да донесат в живота си без усилие това, което визуализират. Това може да бъде богатство, успешен бизнес, или удовлетворяваща връзка. Или, може просто да бъде мъдрост, спокойствие на ума и чувство за цел.

Голямата тайна е че вие наистина МОЖЕТЕ да имате всичко, което пожелаете, без значение колко "въздухарско" може да звучи това. Необходимо е само да научите няколко ключови концепции за това КАК да поискате това, което искате, за да започнете да го получавате в изобилие! Без значение какво вярвате или сте били научени да вярвате в настоящия момент, целта на живота ни не е да страдаме, да работим здраво с години, или да се опитваме да "разберем нещата". Нашата работа е да правим това, което обичаме да правим. Когато направим това с пълната вяра и знание, че правейки го, съвсем естествено ще привлечем нашите най-съкровени желания, ние се превръщаме в мощни магнити, които абсолютно гарантират нашия успех.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС