"Яснота" от Джон Ассараф

Законът за Привличането в Действие


"Нищо не може да спре вашата картина да придобие конкретна форма, 
освен силата, която я е родила - вие." - Женевиев Беран


В квантовата вселената няма случайности. Няма съвпадения. Всяка частица и всяко действие е изчислено. Ние живеем във вселена на абсолютна прецизност.


Светът на мислите и идеите, на човешката изобретателност, творчество и познание, не стои отделно от света на химията и гравитацията, и полетата, и горите. Няма отделни правила - всички те идват от една и съща книга на правилата. Законите, които управляват движението на субатомните частици и слънчевата система, управляват също така и нашите мисли и чувства, семейства и кариери.


Тази фундаментална истина се забравя твърде лесно, когато се занимаваме с ежедневните си рутинни дейности, защото изглежда живеем в два свята - видимия и невидимия - светът, който можем да докоснем, да вкусим и видим, и неосезаемия свят, който лежи скрит зад завесата на нашите възприятия.


Събитията и обстоятелствата във вашия бизнес се случват във видимия свят. Става дума за огромната, скрита част от айсберга, която повечето от нас не забелязват в 99 процента от времето, докато осезаемия, материален свят, който мислим за "истински" е само мъничкия връх, който се подава над повърхността на нашата съзнателна яснота.


Това, което потопи Титаник, беше скритата част от айсберга, която никой не забеляза, че идва - частта под повърхността. И това е частта, която потопява всеки бизнес, който завършва със затваряне на врати.


Творческият процес, по който невидимия свят ражда обстоятелствата и събитията в нашия живот, е Закона за Привличането. В действителност съществуват няколко отделни принципа на работа вътре в Закона за Привличането. Ето шест начина да приложите законите в действие и за себе си:



  1. Всичко започва, като идея. Всичко в природата, всеки феномен, който започва във вселената - започва, като идея. Всичко, което  проявявате в живота си следва точно същата пътека - от идея към физическа форма. Ние създаваме от нефизическо ниво, превръщайки това, което не можем да видим, в това, което можем.
  2. Осъзнайте, че вие сте в причината за вашия живот. Науката ни е показала, че принципа на причината и ефекта се прилага в механиката на всичко, включително и нашите мисли. Нещата не ви се случват безразборно. Осъзнайте, че вие карате нещата да се случат или да не се случат. Отдайте се да бъдете в причината и да не обвинявате външните фактори.
  3. Разберете как работи резонансът за вас. Резонансът, от Латинското значение "да прозвучи отново", е просто трансфера на вибрация от една среда към друга. Мислите, поддържани ясно и достатъчно силно, могат да предизвикат в реалния свят да се случат събития.
  4. Вашата мечта е вътре в семето. Семето на вашия бизнес е вашата визия. Това е основата на всеки успешен бизнес. Вашата визия трябва да бъде ясна и силна.
  5. Бъдете целеустремени, търпеливи и активни. Тези три концепции позволяват на Законите на Привличането, Сорта и Действието да работят заедно. Ще си спестите години на опити и ерори, и ще проявите в живота и бизнеса си това, което желаете много по-бързо, отколкото сте създали каквото и да било преди.
  6. Създайте си яснота. Колкото повече яснота създавате във всеки един аспект от бизнеса си, от неговите най-големи цели до индивидуалностите на ежедневните действия, толкова повече впрягате умопомрачителната сила на квантовото поле да изпълнява вашите заповеди и да превръща тази идея в реалност.
Отговорът за вас: Вселената е готова и желае да ви даде това, което искате, щом веднъж сте си изяснили какво е то.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС