ЗАЩО ТОЗИ ЧОВЕК Е В ЖИВОТА МИ? от Колет Барон-Райд

Много хора вярват, че Закона за Привличането гласи, че ако някой се появи в живота им, то това е защото те са привлекли този човек. Зная, че когато съм в лошо настроение и се кача в колата си, със сигурност изглежда, че всеки лош шофьор и  всеки, който кара заплашително близо зад мен в целия район, ще се окаже в моето платно. Аз се дразня, те са агресивни, и всички ние резонираме заедно. Ако можехте да “чуете” нашата вибрация, щеше да ви прозвучи като удар в главата, хеви метал рок песен наречена “Разкарай Се От Пътя Ми!”

Но на същият път има и шофьори, които са настроени на различна честота. Те слушат песента “Наслаждавай Се”, свиреща на стереото в колата им. Усмихват се, докато всички ядосани шофьори  свистят измежду платната и  износват педалите за газта. Тези пътници пускат останалите да ги изпреварят, без да им отдават никаква енергия или внимание.

Законът за Привличането се тълкува погрешно от някои хора, които смятат че ние всъщност действаме, като магнити, придърпващи и отблъскващи хората и ситуациите, които съвършено си пасват с нашата вибрация. Това е механичната гледна точка за това как работи привличането и резонанса.

Сходното привлича сходно, затова ще забелязвате, ще се приближавате и ще си взаимодействате с тези, към които усещате някаква връзка. Въпреки това обаче, вие не сте лично отговорни за всеки, който днес е на магистралата, само защото сте избрали да излезете да покарате. Вие, като всеки друг, винаги ще бъдете заобиколени от хора, които са ядосани и напрегнати, и други, които спокойно се наслаждават на карането. Законът за Привличането просто ви дава сигурността, че ще забелязвате тези, които вибрират на вашето ниво, и ще подминавате всички останали. Така че, за коя песен ще настроите радиото си?

Колет Барон-Райд
Автор на КАРТАТА: Открийте Магията и Значението на Историята на Живота Си

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС