Какво Щяхте да Направите, Ако Спечелехте от Лотарията?

Какво щяхте да направите, ако спечелехте от лотарията? Щяхте ли да си купите луксозна кола? Точно това направила Синтия Стафорд след като кеширала своя билет за $112 милиона. Тя се издокарала с две чисто нови Бентлита - едното бебешко-син кабриолет, а другото ярко оранжев седан. Може би бихте предприели първокласно пътуване до Париж? Или бихте си назначили личен треньор? Стафорд направила и двете.


Но тя направила повече от това да промени само стила си на живот - тя променила живота си. Това, което наистина искала било да прави филми, така че някогашната работничка в офис се заела да прави точно това. Почти четири години по-късно, тя е глава на своята собствена производствена компания. Най-откачената част? Тя предсказала всяка частица от своето пътуване. "Знаех, че ще стигна до там.", - казва Стафорд, седейки в своята елегантна дневна в Лос-Анжелеския си дом. "Въпросът беше само да го визуализирам."


Назад във времето през Януари 2007г., Стафорд отглеждала пет деца и се борела да изплати сметките, затова започнала да се приспива нощем, въобразявайки си, че държи лотарийния чек. Нарисувала точната сума: $112 последвани от много нули. Историята изглежда неправдоподобна, и въпреки това непоколебимия поглед и позитивната енергия на Стафорд, ви карат да повярвате в нея, дори и частта за това, че знаела с какво ще бъде облечена, когато спечели: блуза с цвят на зелен лимон с картинка на листо. "Тази част продължава да ме изненадва," - казва тя смеейки се. " Мислех си, че ще съм свалила килограмите си и няма да имам повече тази тениска."


Но била облечена именно с нея по време на следващия Ден на Майката, когато научила, че $2 билет, който купила, я направил единствения победител в тегленето на стойност, да, $112 милиона. "Когато разбрах за това, седнах в пълна тишина за минута, защото това потвърди колко могъщи могат да бъдат умовете ни," - казва подхилквайки се тя. "После започнах да крещя и да плача!"


Какво Щяхте Да Направите, Ако Вие Спечелехте от Лотарията? Влезте в нашата Фейсбук страница и ни кажете.


Стафорд винаги била щедра, дори и преди, когато имала много по-малко за даване. Когато била на 6 години, тя дарявала джобните си пари на УНИЦЕФ, а когато по-малкия й брат загинал в автомобилна катастрофа през 1999, тя взела децата му: Кумани, сега на 14; Сигорни, 15; Джамил, 18; Шармин, 20; и Пресли, 22. Стафорд избрала да вземе обща сума за изплащане от $67 милиона от лотарията. Затова, след като споделила наградата с баща си и по-големия си брат, оставяйки настрана капитал за обучението на децата, и правейки няколко замайващи покупки, тя написала значителни чекове за организации, включително УНИЦЕФ, Съветът за Защита на Природните Ресурси, Любовта на Бог, Която Раздаваме, и Деца в Светлината на Прожектора - местна група, която учи отгледани от чужди родители деца и ниски доходи как се правят филми. "Обичам да помагам на децата да изнасят на преден план своята креативност." - казва тя.


Тогава се заела да изпълни своите собствени мечти в правенето на филми. Винаги мислеща в големи мащаби, тя се обърнала към милиардера Дейвид Гефън - един от създателите на филмовата компания ДриймУоркс СКГ(, за напътствие. "Исках най-добрите хора около мен, но не ги получавате, докато не ги поискате," - казва тя с очарователна прямота. Неговият най-добър съвет? "Прави добри инвестиции," - казва Станфорд, "защото дори и $67 милиона могат бързо да свършат." След разговорът им, тя също така станала и активно обвързана с Гифън Плейхаус, театър без парична цел в Лос Анджелес.


Телевизионният продуцент Гилбърт Кейтс, съветник на Стафорд, казва: "Синтия получава това, което иска, а това което тя иска най-много е да внесе разлика. Тя е много умна, не приема 'не' за отговор и вижда само цели там, където другите хора може би виждат обстоятелства."


През 2009 г., Стафорд стартира Куин Нефертари Продъкшънс, за да развива филмови и телевизионни проекти. Нейният първи филм, сега в пре-продукция, е комедия, която ще бъде режисирана от актьора Кевин Конъли от антуража на HBO. Тя също така е избрала добре приетия роман на Дон ДеЛило 'Бял Шум'. "За мен, тя представлява ултималното предизвикателство, като адаптация." - казва тя.


Междувременно, Стафорд е заета с планирането на сватбата в Бевърли Хилс на Ланре Идеву - личен треньор, и екипирането на децата си с последните Wii и Xbox джаджи. И въпреки това, получавате усещането, че ако загубеше всичко утре, тя ще си бъде съвсем добре. "Просто отново ще го визуализирам и ще го накарам да се случи." - казва тя. И вие и вярвате.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС