Ясно ми е, че това са само Оправдания!

Дъщерята на един от най-известните бизнесмени в света, поставя на масата повече от хубавичко лице и родословие. Емоциите кипят, пръстите започват да сочат, оправданията се надигат.


Иванка Тръмп изслушва всички. Тогава, със спокойна прецизност, тя подхвърля един въпрос, който променя динамиката, поставя забележка към другите, че вижда право през оправданията им, за провала на задачите им. Прехвърлянето на отговорностите спира до тук.


Като баща си, звездата на това риалити шоу е цялата бизнес. Тя е рязка, както и непоколебима. Но никога - груба.


Гледайки как Иванка Тръмп израства в медията, би било лесно да я определим като хубавичко момиченце, родено със сребърна лъжица в устата. Но това няма да е толкова лесно. Хубавичка? Това е подценяване. Този бивш модел е близо 1.83м, гъвкава, с безупречна кожа и зашеметяваща Източно-Европейска елегантност. Но не това е Иванка Тръмп.


Дъщерята на един от най-известните бизнесмени в света - "Доналдът", искреният титан на недвижимото имущество, известен с луксозните си имоти и телевизионното си риалити шоу "Стажантът" - публичен профил и привилегия на Иванка, вкарващи я в светлината на прожектора, също не я обобщават.


Днес Иванка Тръмп е успешна бизнесдама и предприемач по свое собствено право. Като Изпълнителен Вице-Президент по Развитието и Придобивките на Организацията на Тръмп, тя помогнала на компанията на баща си отново да превърне марката си в една от малкото фирми в недвижимото имущество, които просперират в доскорошия спад. А през 2007г. тя стартирала проекта 'Иванка Тръмп Изящна Бижутерия', с основен магазин на Мадисън Авеню в Ню Йорк и място във всяко модно списание. Начинанието се превръща тази година и в линия за чанти и обувки.


Това, което Иванка Тръмп не е, е разглезено хлапе, което си губи времето със суетни проекти. Когато започнала работа в Организацията на Тръпм, нейния най-голям страх бил да не разочарова баща си или просто да бъде "компетентна". Тя пристига рано, стои до късно, и започва работната седмица в Неделя, за да си създаде преднина, когато в офиса е тихо.


"Баща ми винаги ме е учил, че трябва наистина да обичаш това, което правиш. Ако имаш страст към това, което правиш, в крайна сметка ще успееш." - казва 29-годишната Тръмп. "Прилагам този урок във всяка бизнес авантюра, с която се захвана."

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС