ТОВА Е ВАШАТА ОТКАЧЕНА ИСТОРИЯ!

“Пуснете Топката Да Се Търкаля" от Т. Харв Екер


Вярвам, че ние сме духовни същества, живеещи физически живот, а за да направим най-доброто от този живот, ние трябва да се грижим, да подхранваме, и най-важното, да се ослушваме за насоките, които ни дава този дух, най-вече, чрез вътрешната интуиция и чувствата, които изпитваме.


В определен момент, обаче, ние трябва да отдадем чест и на физическата страна на нашия живот, а това означава да предприемем действие. Трябва да реагираме, когато условията не са съвсем перфектни, или когато обстоятелствата не са съвсем идеални, или когато човека не прави това, което е обещал, че ще направи. Трябва да поемем всички тези духовни принципи и да ги вкараме в действие.


Точно там блокират много хора, въпреки цялата осъзнатост и знание. Знаете, че искате да се справите, че трябва да влезете в по-добра форма, в името на генерирането на повече енергия, за да изведете до успешен край вашата мисия. Но коя стъпка често е най-трудната за предприемане? Първата.


В зависимост от това колко дълго сте били в последния цикъл, да пуснете топката да се търкаля може да изглежда, сякаш бутате големия камък по баира, метафорично казано. Трябва да развиете следващия и окончателен духовен мускул, който разделя успешните хора от тези, които все още чакат на вратата: моментумът.


Моментумът е тази сила, която прави нещата по-лесни за някой, който успява да направи правилното, вместо погрешното. Моментумът е този процес, който кара снежната топка да се търкаля. Най-трудната част в довеждането на нещата докрай, е да влезете в гимнастическия салон. Веднъж влезете ли там, вече нищо не е толкова трудно.


Когато се движите, нещата започват да се нареждат, но не и преди това (това се отнася за теб, перфекционисте!) Когато се съмнявате, действайте! Какво ви казват всички останали? Когато имате съмнения, спрете и помислете по въпроса. Не! Точно затова казвам, че мисленето е опасно за богатството!


Повечето богати хора, които познавам, не са мислили твърде много. Те просто видели имота: "Изглежда добре. Нещо да не е добре в структурата? В заобиколната среда? Не? Добре, ще го купя." Двадесет години по-късно, тези хора са много богати. Наистина са го планирали, а?


Само в добавка, ако сте наистина "умни", шансовете са да не станете наистина богати. Ще застанете на пътя си, а това е истинския разрушител на моментума. Тези, които не са твърде "умни", са отворени да научат, че (А) Незнаят всичко, което трябва да знаят, за да бъдат богати, (Б)  Ще се научат как да забогатеят, дори и ако временно гордостта им бъде наранена от това да знаят колко са се отдалечили от мястото, от което са започнали.


Тялото в движение ще си остане в движение, а тялото, което си почива, ще продължи да си почива. Какво искаме да правим? Да влезем в движението! Веднъж влезете ли там, всичко става по-лесно. Вече го знаем. Сега остава просто да го направим.


Какво ви трябва във вашия живот, за да стартирате, и да се нагласяте, докато вървите? Какво сте чакали? Какъв е страха? Истина ли е или сте си го измислили?


Ще се справите. Вярвайте в себе си. Обичайте се и знайте, че ще успеете да го доведете докрай. Това е вашата откачена история!

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС