“Един час Прави Цялата Разлика” от Браян Трейси

Стигнали сте възможно най-далеч с това, което знаете сега. Всеки прогрес, който направите от този момент нататък, ще изисква да научите и да практикувате нещо ново.

Отдайте Се на Учене До Края на Живота Си

Висококачествените лидери и хората, които постигат целите си във всяка сфера, изглежда са отдадени на вечнопродължаващо личностно и професионално развитие. Те гледат на себе си като на самосъздадени хора, като на “прогресиращи творби”.  Те никога не са самодоволни или удовлетворени. Те винаги се стремят към достигането на по-големи височини на знание и разбиране.

Стигнете до Върха в Рамките на Пет Години

Преди много години, Ърл Найтингейл каза, че един час на ден, прекаран в изучаване на избраното от вас поле, е всичко, което се изисква. Един час на ден, прекаран в изучаване, ще ви постави на върха на вашето поле, в рамките на три години. След пет години ще бъдете национален авторитет. След седем години, можете да бъдете един от най-великите хора в света, в това, с което се занимавате.

Прочетете Всичко, Което Можете

Прочетете всичко възможно за вашето поле. Абонирайте се за изпълнителните книжни клубове и книжните сбирки. Постройте вашата собствена библиотечка с важните книги във вашето поле. Не бъдете евтини за вашето обучение.

В действителност, ако вземете днес решението да инвестирате 3% от годишния си доход обратно върху себе си, обратно върху вашето личностно и професионално развитие, вие най-вероятно никога няма да се налага да се тревожите повече за пари.

“Поставете Живота Си в Равновесие - Научете Тайните на Щастието”

Има голяма вероятност живота ви в работата да ви поглъща и да ви спира да изживеете един изпълващ личен живот.

Ще ви науча тайните, от които се нуждаете, за да управлявате времето си - и да изживеете щастлива, балансирана работа и личен живот.

Изчитайте 50 Книги Годишно

Ако четете по един час на ден за вашето поле на интерес, това ще означава една книга на седмица. Една книга на седмица означава около 50 книги годишно. 50 книги годишно ще означава около 500 книги през следващите десет години.

Присъединете Се към Топ 1% От Хората, Печелещи Пари

Ако прочитате само по една книга на месец, това ще ви постави в Топ 1% от хората, печелещи доходи в нашето общество. Но ако четете по една книга на седмица, 50 книги годишно, това ще ви направи един от най-добре обучените, най-умните, най-способните и най-високоплатените хора във вашето поле. Редовното четене ще трансформира напълно живота ви.

Упражнения за Действие

Ето две неща, които можете да направите незабавно, за да вкарате тези идеи в практика.

Първо, попитайте успешните хора около вас, за техните препоръки за най-добри книги. Какъвто и съвет да ви дадат, веднага излезте навън и си купете тези книги, занесете ги вкъщи и започнете да четете по един час всяка сутрин преди да започнете работа.

Второ, когато четете, подчертавайте и си правете бележки, когато откриете важни идеи, които можете да използвате. Осъществявайте ги незабавно. Предприемайте някакъв вид действие върху добрите идеи. Ще бъдете изумени от промяната в кариерата ви.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС