“Действието Води До Успех” от Марк Виктор Хенсен

Визуализацията е най-важната основа на успеха. Първо трябва да откриете какво е нещото, което истински желаете - любов, уважение, богатство, и т.н.

Второ, трябва да повярвате, че тези неща са вече ваши. Вижте себе си, вече имайки тази любова връзка. Визуализирайте се, вече уважаван и почитан от обществото си. Знайте, че носите в дома си милиони долари годишно.

Трето, трябва да създадете план, за да внесете тези неща в живота си - по едно действие на ден.

Искане, жадуване, желание - това са все важни части от постигането на мечтите ви. Но участието в реализирането на мечтите ви, чрез предприемането на действие, казва: “Хей, вярвам че това, което искам е възможно, така че сега тръгвам да си го получа!” Вие показвате, че сте решили какво искате и заслужавате, и че сте идентифицирали стъпките на действие, необходими за постигането на вашите мечти и желания.

В началото, предприемането на действие може да изглежда малко плашещо. Вероятно усещате пеперудките в корема си, когато предприемате тази първа стъпка. Може дори да си помислите, че страхът ще ви спре в определен момент. Но помислете как бихте се почувствали, ако никога не бяхте опитали. Ако това не ви убеждава, затворете очите си и си представете обливащата радост, когато видите сбъднатите си мечти! Ето къде сте - в новия си дом, или в преизпълваща връзка, или получаващи повишение!

Не се изненадвайте, когато страхът се появи, преди да сте предприели действие. Поздравете го с усмивка и кажете: “Здравей, знаех си че вероятно ще се появиш.” После му обърнете гръб и предприемете стъпката така или иначе. Ще бъдете възнаградени за решителното си действие.

“Действието изкоренява страха. Без значение от какво се страхувате, позитивното, самоутвърждаващи действие, може да намали или напълно да премахне това, от което се страхувате”.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС