МЕДИТИРАЙТЕ, ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ ЦЕЛИТЕ СИ

Съзнанието ви е като умствен мускул, и точно като върху бицепсите, така бихте искали да започнете да работите и върху този мускул. Чрез подсилване на способността си да затихвате ума, вие ще увеличите силата на стремежа и фокуса си. Правейки това, елементите на вашия личен и бизнес успех ще започнат да се оформят в ума ви.




  • Седнете в тишина и удобство, на стол или на пода, дръжте ръцете си както вие пожелаете.
  • Седнете по начин, който ви успокоява.
  • Затворете очи и се фокусирайте върху вдишването и издишването на въздуха си.
  • Поемете бавно и дълбоко въздух през носа си, и го издишайте през устата си.
  • Оставете въздухът си да се движи свободно навътре и навън през носа, фокусирайки вниманието си в основата на ноздрите. Правете това в продължение на шест или седем минути.
  • Ще откриете, че ума ви се скита, ангажирайки се с една или друга мисъл. Не се критикувайте, когато това се случи, просто нежно придърпайте съзнанието си назад към фокуса на преминаването на въздуха, бавно навътре и навън.
  • Продължавайте да стоите в релаксирана позиция и наблюдавайте дишането си. Може няколко пъти да се наложи да връщате ума си назад към фокуса върху дишането, но в това няма нищо лошо. Не се оставяйте да си мислите, че се проваляте. Не се проваляте.
Няма значение колко добре се фокусирате върху дишането. Това, което има значение е че се упражнявате. С времето фокуса ще става по-лесен. Практикувайте всеки ден.


След около две седмици, увеличете времето си за медитация до 15 минути. След още две седмици, опитайте 30 минути. Поддържайте консистенцията на регулярната практика, всеки ден. Ако пропуснете един ден, отнесете се към него, както се отнасяте към скитащия ум - не го обявавайте за провал. Преустановете практиката си на следващия ден.


Посредством медитация, вие развивате способността си да стоите заключени в целите си, като лазер - когато го правите, вие отваряте възможността квантовото поле да отговори, да резонира и да снабди всички тези елементи, от които се нуждаете, за изпълването на целите си. Ако регулярно практикувате медитация, вие ще бъдете удивени от това как можете да нагласите ума си да постига целите ви по-бързо.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС