ЦЕЛИТЕ ВИ ВИ КАРАТ ДА СЕ ДВИЖИТЕ НАПРЕД! (от Лес Браун)

Целите ви дават причина да продължавате да живеете. Хората, които живеят без цели, нямат причина, а това се вижда дори и в езика на тялото им. Те перманентно бездействат, прегърбват се, въртят се от едната на другата страна. Разговорите им са само за да убият времето. Обаждат ви се: "Ехо, просто ти се обаждам. Не правех нищо и реших че ще ти се обадя." Ами, не МИ се обаждай. АЗ ИМАМ неща за правене.

Много хора просто прекарват някак си живота си. Не четат никакъв информативен материал, не обръщат внимание дори когато ГЛЕДАТ телевизия. Ако ги попитате какво гледат, те смутолевят: "Нищо, просто гледам."

Какви са вашите цели за кариерата ви? За вашите взаимоотношения? За вашият духовен живот? Направете си списък за следващия месец, следващите шест месеца, следващата година, пет години и десет години. Напишете всичко.

Нека погледнем към една от най-често срещаните цели: Искате да направите повече пари. Ако това е целта ви, тогава направете няколко практични стъпки към реализирането й.

Първо, решете точно колко пари желаете да направите. После, удвоете тази сума и направете ТОВА вашата цел. Дори и да не достигнете по-високата сума, вие вероятно ще се озовете в ситуацията, в която правите повече от първоначалната си цел.

Второ, решете какво е количеството енергия, която сте готови да изразходите за постигането на вашата цел. Колко часа сте готови да работите на ден? С колко работи сте готови да се захванете? Какъв тип работа сте готови да вършите?

Трета стъпка в този процес е да развиете практичен план на действие и да започнете незабавно. Очертайте къде бихте желали да бъдете по отношение на вашата цел в следващия месец, шест месеца, една година, пет години и десет години. Започнете днес. Отидете и кандидатствайте за тази втора работа СЕГА! Отидете и се запишете в тази програма за трениране на кариерата СЕГА! Пожелайте това издигане СЕГА!

И накрая, убедете се че сте си записали всичко това, така че да можете да можете да го преглеждате всяка сутрин и всяка вечер, представяйки си се как предприемате тези стъпки, ПРАВИТЕ ГИ и УСПЯВАТЕ!

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС