Фън Шуей в 8 Урока: Урок 7

Урок 7

Изберете какво искате да създадете в дома си

Активирането на вашата посока на взаимоотношенията, ще увеличи съзнателността ви за това, което избирате да създадете в тази сфера на живота си.

Вероятно досега сте живели с или без партньор. Преди да продължим напред, това е възможност за вас да поспрете и да си помислите сериозно за това, което е идеално за вас.

Запомнете, Фън Шуей не е за да ви съди какво се е случило в миналото или какво сте привлекли към настоящия момент. Даймънд Фън Шуей снабдява с енергийната яснота и опора, от която се нуждаете, за да постигнете това което избирате сега.

Един художествен директор, мой клиент в Сан Франциско, ме помоли да го консултирам как да подобри своя Фън Шуей.

Забелязах че във всяка една от зоните си на лични взаимоотношения, е закачил картини, негово собствено творчество, на гола жена, държаща главата си настрани от хората в стаята. Попитах го дали има проблеми със срещите с дамите. Каза, че имал, и че бил заобиколен от красиви актриси, но никоя от тях не се интересувала от него. Въпреки че беше много красив мъж, той ми каза че бил безнадежден щом станело дума за романс, и се почуди от къде съм разбрала.

Казах му, че се е заобиколил от дами, които гледат настрани от него. Помолих незабавно да махне всички тези картини, и му казах че е по-добре да не закача нищо друго, освен изображение, което не отразява намеренията ти. Заменете неподходящите изображения, с изображения, които представляват това, което желаете.

Той си помисли няколко минути и ми каза, че желае да има по три срещи седмично. След като не беше ходил на среща от години, той имаше доста да наваксва.

Беше малко изненадан от себе си и очакваше моето осъждане. Казах му: “Ако това е нещото, което избираш да имаш, няма проблем.”  Предложих му да нарисува мъж с три жени около себе си, които го обгрижват и гушкат. Той го направи, а след шест месеца ми  докладва, че дамите сами идвали при него и го канели на срещи.


След една година той ми се обади и ме попита дали не може да промени своя Фън Шуей, защото искал истински романс. Казах му: “Ти си създател на живота си. Нарисувай това, което желаеш.” Той нарисува романтична сцена с една влюбена двойка. Скоро след това, той срещна любовта на живота си и се ожени на следващата година. Като художник, той рисуваше изображенията на своите житейски избори, но вие ще бъдете равностойно и драматично толкова ефективни, когато ги напишете, или добавите написаното до изображенията, които поставяте

Когато активирате своята лична посока на взаимоотношенията, вие ставате част от верига от събития, която ще ви доведе до изпълване на намерението ви

Примерно някой ще ви се обади да отидете на парти. Вероятно стар приятел от миналото ще ви се обади и ще ви каже, че е търсил навсякъде, докато ви открие, и че все още се интересува горещо от вас. Или, някои приятели може и да спрат да ви се обаждат, защото повече не представляват нивото на приятелство, което сте изразили във вашата активация на взаимоотношенията.

Може би вашата половинка ще ви донесе подаръка, който сте желали и ще има страхотна идея за ваканцията, за която винаги сте мечтали. Както виждате, вашите взаимоотношения се развиват, променят се или нежно се  измъкват от живота ви, по приятен начин. После в живота ви започват да пристигат нови хора или се връщат стари приятели.

Една рокендрол звезда, с която работех, имаше снимка на четирима приятели, които се напиват и пеят в неговата посока на взаимоотношения в спалнята му. Посочих това на жена му и попитах дали това е нещото, което той прави по принцип. Тя ми каза, че това е всичко, което той прави, когато е на път с другите трима членове от групата: пеят и се натоварват между турнетата, после играят голф и пият уиски. Казах: “Значи никога не е тук за теб.” Тя каза: “Права сте, не е. От 40 години, приятелите и членовете на групата са винаги заедно, пият и пеят, и си прекарват чудесно.”

Помолих я да махне тази картина и да закачи изображение на романс в спалнята им. След няколко месеца, научих че рокаджията е започнал да изтрезнява. Предприел няколко пътувания със съпругата си и помолил останалите членове на следващото си турне да се фокусират върху здравето. На следващото световно турне, те всички взели и своите здравни практикуващи лекари със себе си, яли органични храни, и всички те получили дори още повече задоволство.

От какво се нуждаете, за да станете по-добра личност, по-съзнателна за живота си?

Когато активирате своята посока на духовно израстване, вие ставате съзнателни за типа човек, който искате да бъдете. Вероятно сте били изпълнени със стрес през последните години и ви става ясно, че това повече не е начина, по който избирате да живеете. Ако никога нямате време за себе си и за това, което наистина има значение за вас, това е възможността да трансформирате живота си.  Вероятно имате чувството, че трябва да си вземете почивен ден и да напишете книгата, която винаги сте искали да напишете. Във вашата лична посока на растеж, поставете вашата карта за активация с вашите желания, и осъзнайте кое е нещото, което винаги сте искали за вашия духовен растеж. Това може да бъде време за четене, време за учене, време за релаксация или време за медитация.

Когато активирате вашата посока на духовен растеж, вие може да привлечете информация за новия клас по духовно развитие в града. Вероятно ще имате възможността за платено време за почивка от компанията, за да получите подкрепа, докато пишете вашата книга или преследвате други цели.

Допълнителен съвет

Винаги  първо активирайте четирите най-добри посоки на този, който основно храни семейството, защото той или тя носи потока от пари. Ако някой от вашето семейство има здравословен проблем, а вие нямате, тогава активирайте първо тяхната лична зона на здравето, а после своята. Активирайте всичките четири най-добри посоки на детето си в неговата спалня. Във всекидневната си, поставете индивудална снимка на всяко дете, в тяхната лична посока на успеха, така че всички те да бъдат активирани за най-добър поток от енергия.

Свят на възможности

Не е ли това вълнуващо и чудесно?! Цял свят от възможности току-що се отвори за вас, за да сполучите. Нека ви дам вкусът на това, което идва на следващите нива, в които можете да  увеличите силата, която сте активирали с наученото в тези уроци.

Помните ли осемте посоки? Всяка от тях представлява специални стойности. Примерно Югоизтокът, представлява Финансово Изобилие. Познайте какво, ако сте достатъчно голям късметлия, да имате югозапад за ваша посока на успеха, има начин да дадете тласък на успеха и финансовото си изобилие дори още повече. Това е двойно печеливш удар за вас.

Но какво става, ако югоизтокът не е вашата успешна посока? Ами, съществуват специални начини да активирате тази посока, така че това да бъде следващото най-добро нещо. Не е ли това вълнуващо?

Също така ще научите как поставянето на диван във всекидневната ви стая, може напълно да смаже живота ви, и защо картината на океана в спалнята ви може да предизвика емоционално бедствие.

Вървели ли сте някога на място, на което сте усетили “негативни  флуиди?” Ще ви разкажа най-подробно как да неутрализирате или да елиминирате такъв тип енергия, било то в дома, офиса или дори в хотелската ви стая.

Цветовете на мебелите ви, облеклото и принадлежностите, също могат да имат драматичен ефект върху живота ви. Ето един съвет: ако искате повече хармония на вашето работно място, внесете нещо с пурпурен цвят.

Ще научите какво въздействие има върху вас трафика пред къщата ви, когато се движи отдясно наляво, вместо отляво надясно.

Ще ви науча как да използвате Фън Шуей, за да освободите старите връзки, защо антиките на тавана ви създават проблеми, как огледалата разстройват съня ви, и защо е важно да имате фонтан на определено място в дома ви.

Даймънд Фън Шуей е изцяло за това как всичко около нас е енергия и се влияе от енергия. Ще ви помогна да манипулирате енергийния поток около вас, и ще ви помогна да го активирате за вашата най-добра полза, по начини, които наистина работят…По начини, които са били предавани от хиляди години.

Много се вълнувам да споделя с вас тази изключително ценна информация, и се надявам, че ще я приложите по най-добрия възможен начин.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС