Фън Шуей в 8 Урока: Урок 5

Урок 5

Фън Шуей е като форма на акупунктура за дома

Здраве, Взаимоотношения и Мъдрост

До тук ви описах как да попълните картите си за активация на вашата най-добра посока на успеха. Ще следвате същата процедура и при активирането на картите за посоката на вашето здраве, посоката на взаимоотношенията, и посоката на духовното израстване.

Примерно, ако вашата лична енергия е 5 и сте мъж, ще откриете, че посоката на здравето ви е Запад, посоката на взаимоотношенията ви е Северозапад, а посоката на духовното ви израстване – Югозапад. Изберете картите за тези посоки във всяка сфера и вземете предвид каква е цялостната ви цел, и какви са трите най-важни цели за годината. Или, ако следвате първият подход, установете вашата обща цел или намерение за всички сфери на развитие, а после открийте трите допълнителни намерения, които избирате да попълните – една за вашата минимална цел, една за целта-мишена и една за доминантната ви цел.

Когато вече сте създали своите четири карти на активация, създайте подобен комплект за пространството в офиса си, които да отразяват вашия бизнес успех, бизнес здраве, бизнес взаимоотношения и бизнес растеж. Примерно, цел за бизнес успех може да бъде цифрата за годишен доход или мишената за достигане на печалба, или развиването на международна дистрибуция, и продажби. Пример за бизнес здраве може да бъде позитивната култура, здравето и енергийните нива на персонала ви, или достигането на по-високи нива на сигурност, и стандарти. Пример за бизнес взаимоотношения могат да бъдат 10,000 нови клиента в базата ви данни, или позитивно представяне по телевизията и радиото, или историята ви да бъде разказана от специализирано списание. Примерът за бизнес растеж може да бъде в сферата на по-големия фокус и концентрация върху растежа на бизнеса, или провеждането на дни на развитието на персонала всяко тримесечие, или привличането на ръководна група, или създаването на дискусионна група, фокусирана върху внасянето на принципите на доверието и духовноцентрираните бизнес практики.

Когато сте попълнили комплектът карти за активация на вашия дом и комплекта карти, за активация на вашия офис, уверете се, че сте се подписали и сте поставили дата на всяка карта. В идеалният случай, ви препоръчвам да поставите всяка карта в златна рамка, в нейната съответна посока. Поставете всяка една от тях на място, където ще можете да я виждате през деня. Ако изпитвате нужда да държите тези карти на по-дискретно или лично място, някъде настрана от мястото, където другите могат да ги прочетат, можете да поставите всяка една от тях в отделен плик, като активиращата карта гледа в посока към вас, когато картата е отделена, било то на стената, зад снимка, или върху масата.

Покажете на Вселената какво желаете

Следващата стъпка е да откриете изображенията, които символизират тази активация за вас. Можете да откриете изображенията в списанията или в интернет. Примерно, ако сте си наумили конкретна професионална кариера, открийте снимката на някой, който е символ за успешна кариера в това поле. Ако искате да бъдете познати като велик учен, тогава открийте снимката на човек, като Алберт Айнщайн и я поставете до или върху картата си за активация. Можете също така да напишете: “Аз съм велик учен, който подобрява света с проучванията си.”

Ако искате да създадете страхотна връзка, и напишете на картата си: “Аз съм в страхотни отношения с любовта на моя живот.”, тогава до картата си бихте могли да поставите изображението, което разпалва чувствата ви на нежност към другите. Можете да изберете снимка на вечната любов, като влюбената двойка, живееща щастливо до края на живота си. Не правете активация със снимки на любов, която е несподелена, нездравословна или обречена, като тази на Ромео и Жулиета.

За да активирате вашата посока на здравето, поставете снимка до картата си, която символизира едно или няколко от нещата, които желаете да постигнете. Ако искате да започнете да тренирате или да се храните по-добре, намерете снимка на човек, който се упражнява или се храни със здравословна храна. Ако практикувате Кигон “Пролетна Гора”, поставете тук нещо с нейното лого.

Активирайте вашият духовен растеж по същия начин. Напишете вашето общо намерение и вашите три други намерения за вашия собствен духовен растеж, и открийте изображенията, които символизират вашите намерения. Примерно, имах клиент, който искаше да започне повече духовни практити, за да подобри чувството си на връзка с Бог. За едно от своите намерения беше решил да посещава редовно сеанси за изучаване на библията в своята църква. Така че, въпреки че не беше чел Библията, той поправи това със своята карта. Той също така реши да започне редовно практикуване на медитация, така че постави своята активираща карта в скута на статуята на един монах, седящ в поза за медитация. До него, държеше изображение на коленичещ в молитва Исус и книга на Щастието от Далай Лама.
Когато завършите картите си за активация и съберете вашите символни изображения, вие сте готови да поставите активациите си.

Как да имате най-голяма полза?

Вашият личен енергиен номер определя посоката, от която потока на Ки идва към вас, за да подкрепя вашия личен успех, здраве, взаимоотношения и духовно израстване. За да имате най-голяма полза от вашите Фън Шуей активации, вие ще поставите всяка от вашите четири карти на нейната правилна и измерена с помощта на компас, посока.

Въпреки че препоръчвам да закачите вашите активации в спалнята и офиса, вие, същот така, можете да ги поставите във всяка стая, в която прекарвате повече от 5 часа през деня или през нощта. Но не и в банята или кухнята! Тези стаи се смятат за прахоснически стаи, заради шуртящата и отводняваща енергия, която символизират. Дори и да обичате да готвите или да релаксирате в горещата вана, когато активирате енергията в тези стаи, тя ще изтича през канализацията.

За да откриете правилната зона в стаята, която изберете да активирате, грабвайте компаса и следвайте тези стъпки.

Първо, застанете в центъра на стаята. Сега погледнете вашия компас. Мърдащата се цветна стрелка сочи към магнитния север на вашата стая. От тази централна точка, положете 8-те посоки в стаята. Както знаете, четири от посоките във всяка стая са много щасливи за вас и са вашите най-добри посоки, базирани на вашия личен енергиен номер. Активирайте ги!

Поставете картите за активация и изображенията с намеренията във вашите 4 най-добри посоки. Кажете на глас твърденията във вашите карти и си се представете на мястото на изображенията, докато поставяте активациите си.

Тези карти и изображения ще изпращат 24 часа на ден съобщенията към вселената и към несъзнателния ви ум, че това е вашето намерение за живота ви и че вие избирате да създавате за себе си.

Фън Шуей е като форма на акупунктура за дома. Активирайки дадена сфера, потока на енергия започва да се разпространява в тялото, ума и душата ви, тъй като сте част от едно обединено поле на вселенска енергия. Това, което активирате навън от себе си, също така ще бъде активирано и във вас, а активирайки вашите четири успешни посоки, вие ще привлечете повече успех във вашата кариера, здраве, взаимоотношения и духовно израстване.

Нека погледнем основните стъпки за започване на вашето пътешествие с Фън Шуей

Първата стъпка, която споменах по-рано в тази програма, е да се поставите в позицията на крал или кралица на вашия дом. Това означава да подготвите двореца си, чрез разчистване на вехториите и почистване на подовете. Излъскайте прозорците си до постигането на кристален, сребърен и златен блясък. Избършете праха и почистете пода. Премахнете мъртвите растения и изсушените цветя и, ако желаете, ги заместете със свежи букети.

Втората стъпка, която дискутирахме, беше да седнете на стабилен стол с висока облегалка за опора. Третата стъпка е да се позиционирате така, че да можете да виждате прииждащия поток от енергия и хора през вратата на вашия дом, стая или офис.Четвъртата стъпка е да се позиционирате, докато спите. Това, което споменах по-рано, беше предложението да имате стена или параван, или разделител за стаи зад вас, като се убедите, че виждате, когато някой влиза през вратата. Има няколко допълнителни стъпки за допълване, свързани с позицията на леглото и бюрото ви, които ще покрия след момент.

Петата Даймънд Фън Шуей стъпка за активиране на потока на енергия във вашия дом и вашия живот, е поставянето на активиращи карти. Щом веднъж откриете вашите най-добри лични посоки, трябва да изберете подходящите активиращи карти, които символизират всяка от вашите четири най-добри посоки и да ги използвате, за да активирате всяка посока и да получавате енергията, носеща се към вас.

Отделете известно време за да нагласите намеренията си; целите, които имате за живота, който избирате да създадете. Помислете какво искате да постигнете във всяка от четирите посоки на живота, и напишете намеренията си на активиращите карти, които съвпадат с вашите най-добри лични посоки. При Фън Шуей няма осъждане на вашите намерения. Той е инструмент, който ви помага да задействате законите на привличането и проявлението. Фън Шуей не ви казва какво да си пожелавате, това зависи единствено и само от вас.

Препоръчвам да започнете с активацията на четирите си най-добри посоки във вашата спалня. Приемуществото на поставянето на активациите в спалнята, е че те могат да работят върху несъзнателния ви ум, изпращайки правилните съобщения към ума ви и към вселената, докато спите през нощта. Ще откриете, че получавате сънища и сутрешни проникновения, за това как да осъществите вашите намерения.

Използвайте вторият комплект карти, за да активирате вашето работно място или офиса, така че да създадете повече успех в кариерата си и повече доходи за себе си.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС