Фън Шуей в 8 Урока: Урок 4

Урок 4

Вашите Четири Най-Добри Посоки

Вашият личен енергиен номер

Добре Дошли отново. Петата стъпка към изживяването на по-позитивно, подкрепящо енергийно поле, е да научите кой е вашия личен енергиен номер. Китайците го наричат Куа номер. Куа означава 8 и, както знаете, съществуват 8 различни посоки, от които вселенската Ки, се стича към вас. 

Всеки човек е свързан с енергиен номер, базиран на неговата или нейната рождена дата. Вашият личен енергиен номер индикира кои от тези осем посоки са вашите 4 най-добри посоки и вашите 4 най-злощастни посоки.

За да откриете вашият личен енергиен номер, погледнете към таблицата на Личния Енерген Номер по-долу. Открийте своят номер според вашата рождена дата и пол. Запомнете този номер, защото той обяснява как вашата енергия се стича през целия ви живот, и определя кои 4 посоки са най-добри, и най-важни за активиране.

Примерно, ако сте родени на 29-ти Април, 1971г., таблицата показва, че за мъжете личния енергиен номер е 2, а за жените – номера е 4.

Следващата таблица, наречена Лични Най-Добри Посоки, дава списък на най-добрите посоки на вашия личен енергиен номер. Примерно, ако вашият личен енергиен номер е 4, вашите най-добри посоки са Север, Юг, Изток и Югоизток. Ако вашият личен енергиен номер е 2, вашите най-добри посоки са Североизток, Запад, Северозапад и Югозапад.

Открийте Вашият Личен Енергиен Номер

Вашият Личен Енергиен Номер показва посоките, от които Ки се стича, за да даде подкрепа на вашия личен успех, здраве, взаимоотношения и духовно израстване. За да откриете вашият Личен Енергиен Номер, погледнете по-долу вашата рождена дата и пол.

Активирайте вашите най-добри посоки

Четирите най-добри посоки са свързани с успеха, здравето, взаимоотношенията и духовното израстване. За да бъдете могъщи кралица или крал, вие ще активирате всяка от тези посоки да създават успех, здравословен дълъг живот, страхотни взаимоотношения с вашия партньор в живота, съветниците ви, семейството, приятелите и клиентите, и този вид личностно израстване, което ви вдъхновява и може дори да ви превърне във вдъхновение за останалите.

Ако можете, моля погледнете двата комплекта карти, натискайки този линк. Ще използвате един комплект в дома си и един във вашия офис.

Също така, всяка индивидуална карта има номер, свързан с нейната посока, геометрична форма и цвят, които са основните активатори за тази посока. Примерно, картата за Север съдържа върху себе си номерът 1, има вълниста или асиметрична форма върху него, а цветовете са синьо и черно. Това са формата и честотите на водата – елемента, който активира Севера. Североизтокът съдържа върху себе си Номер 8, както и квадратна форма, и земните цветове върху него. Това са формата и честотите на земята – елемента, който активира Североизток.

Ще използвате тези карти, за да активирате потока на позитивна енергия и да попълните изборите, които имате намерение да създадете в живота си.

Ето как: Изберете картата, която е предназначена за вашата успешна посока. Примерно, ако имате личен енергиен номер 3, таблицата в наръчника ви показва, че вашата успешна посока е Север, така че открийте картата, която съдържа Север върху себе си. Ако имате личен енергиен номер 7, таблицата показва, че успешната ви посока е Северозапад, така че открийте картата със Северозападната посока.

Има два подхода, които можете да използвате. Нека ви обясня и двата.
Ето го първият подход. На вашата карта, напишете една голяма цел, главното намерение, което избирате да създадете в сферата на вашия успех в живота. Примерно, една моя клиентка беше художничка, бореща се да накара кариерата си да потръгне. Върху картата на успеха си, тя написа: „Сега избирам да се радвам на финансов успех и слава, като художник, а картините ми се продават из САЩ.“

След като напишете едно голямо или повече общи намерения, изберете три по-малки намерения – три неща, които избирате да привлечете към себе си в сферата на успеха. Всяка от тези цели ще води към изпълването на вашето по-голямо намерение. Мислете за тези цели, като за минимална цел, цел-мишена и доминантна цел.

В примера с моята първа клиентка, нейната минимална цел беше да има специализирано ателие, извън дома си и да има учител, който да работи с нея ежеседмично. За нейна цел-мишена тя установи намерението си да направи арт-шоу с 10 от картините си, в галерия в родния си град, до края на годината. Нейната доминантна цел беше да постави своите творби в 20 частни колекции по света до края на следващата година. Тя написа главното си намерение и своите три цели на картата с Успешната Посока, която беше картата Запад, и я постави с една от нейните картини в западната посока на нейното ателие в дома й. В рамките на две седмици тя постигна своята минимална цел, споделяйки студио с известен в този район художник и учител, който се съгласи да работи с нейните развиващи се умения. Тя веднага можеше да започне да работи върху подготовката на картините за нейното арт-шоу.

Ето друг пример. Томас има личен енергиен номер 9. Неговата успешна посока е Изток. По настоящем той работи за компания, която произвежда мебели за градина. Финансово той се справя добре, но вярва че може да направи повече за компанията си и за себе си, ако увеличи енергията на успеха на своята кариера и финанси. Така че той взе Източната карта и написа своето най-голямо намерение: „Аз, Томас съм успешен в кариерата си на специалист по развитието на продуктите и се радвам на изобилно богатство, стичащо се към мен, заради моите творби.“ Забележете, че писането му заявява неговото намерение, все едно вече е било изживяно. Това помага в комуникацията за идеалното съобщение между ума и вселената. После той написа своите три други намерения. „Минимална цел: Завършил съм предложението си за продуктово развитие към компанията ми. Цел-Мишена: Моето предложение за развитие е прието и работя върху творчески дизайни. Доминантна цел: Моят доход се е увеличил с 50% до края на годината, а проекта ми за дизайн е в първа производствена фаза. Правя 2 пъти повече от нормалните си пенсионни инвестиции.“

Става ли ви ясна идеята за създаването на по-общи намерения за вашата карта, а после и разбиването им на три други намерения? Тъй като всяко намерение е важно, моля отделете време, за да решите какво ще изберете да привлечете в живота си. Ако нямате идея какво бихте желали да създадете в живота си, помислете си малко.

Вторият подход за попълване на тези карти е да напишете на картата си вашата Цел на Живота, в сферата на финансовия успех и кариерата, и вашите три най-важни цели за годината в тази сфера. Всеки подход може да предизвика зашеметяващи резултати.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС