Фън Шуей в 8 Урока: Урок 2

Урок 2

Бъдете Директора на Вашия Живот!

Представете си идеалната среда за вас, в която се чувствате енергични, балансирани и релаксиращи в същото време.

Ако домът и офиса ви винаги ви зареждат с енергия, балансират ви и ви успокояват, вие ще бъдете вдъхновени, ще създавате успех, ще се чувствате здрави и ще имате страхотни взаимоотношения в личния и професионалния си живот през цялото време. Няма ли тогава да се чувствате късметлии и щастливци? Това е идеалното Фън Шуей място.

Истинското щастие няма нищо общо с богатството, и не се изплъзва. То е трайно и се просмуква във всичко. То е чувство, което изживявате в тялото, ума и душата си.

Небесен, Човешки и Земен Късмет

Научаваме, че истинското щастие е тогава, когато сте свързани с тези три източника на енергия, познати като Небесен късмет – носещ щастие на нивото на душата, Човешки късмет – носещ щастие на нивото на ума, и Земен късмет – носещ щастие на нивото на тялото. Чувствате ли се щастливи в този момент от живота си?

Родени сте при определени жизнени обстоятелства. Това е една трета от вашия късмет, познат като Небесен късмет.

Човешкият късмет, следващата третина от вашия късмет, идва от това, което правите с вашите жизнени обстоятелства. Как използвате талантите си? Осъществявате ли ги? Инвестирате ли в талантите си или ги оставяте да бездействат? Какво е поведението ви в света? Добри ли сте към себе си и към останалите? Опитвате ли се да бъдете оптимистично настроени и да използвате ума си за еволюция и израстване или сте песимистично настроени и живеете живот без увереност и доверие? Използвате ли мъдростта и знанието си, за да подобрявате вашите жизнени условия и съзнателно да създавате щастие или се опитвате просто да оцелеете през предизвикателствата на живота?

Фокусът на повечето курсове за личностно развитие целят получаването на достъп до повече от вашия човешки късмет, а усилията ви тук, могат да предизвикат голяма промяна. Отнема време и обучение да разберете законите, които водят до позитивните промени, но щом веднъж сте ги разбрали, отнема само практика и дисциплина да създадете по-добър човешки късмет. Личностните учебни курсове от Лърнинг Стратеджис Корпорейшън не само ускоряват този процес, но го правят и по-лесен за употреба и боравене с това, което сте научили. Когато се срещам с хора, които изучават себеразвитието, им казвам че вече са развили голям процент от своя човешки късмет! Затова ви окуражавам да се превърнете в доживотен ученик – да повишите човешкия си късмет – и да изучите другите курсове на Лърнинг Стратеджис.

24 часа на ден, 7 дни в седмицата

Последната ви третина късмет се нарича Земен Късмет. Това често се свързва с мястото, в което оперира Фън Шуей. Това е позитивното или негативно влияние на средата, в която живеете и работите. Влиянието на средата работи 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, през целия ви живот. Тъй като средата е извън тялото ви, вие не винаги сте наясно с влиянието й върху тялото, ума и душата ви. Понеже всичко е енергия, вашата среда също е енергия. А енргийният поток, който ви заобикаля, също влияе върху вас.

На енергийно ниво, всичко което изглежда неподвижно, всъщност се движи. Квантовите физици описват това фундаментално ниво на всички неща, като Квантово Поле. От това единствено поле на енергия, се появява всичката енергия и всичката материя, която постоянно вибрира. Както нефизичните, така и физичните аспекти на нашата вселена, са направени от енергия и разум, които вибрират, трептят, резонират, пуслират. Всичко се движи. Нищо не почива.

Обектът изглежда сякаш е солиден и неподвижен, но ако го погледнете през мощен микроскоп, вие действително ще видите движение, с много пространство между молекулите, вибриращо на различни нива.

Така че на енергийно ниво, вашият дом е жива, вибрираща енергия в големи обединени пространства от енергия, в които живеете, работите, играете, храните се, правите любов, или накратко – изживявате живота си. Всеки елемент в този дом резонира при определена честота, която създава потока от енергия, който влияе върху живота ви – както позитивно, така и негативно. Нашата цел тук е да накараме енергията да ви влияе позитивно!

Моментът, в който влезете в дома си, вие ставате част от неговото обединено поле, и внасяте вашето динамично енергийно присъствие в него. Вашата енергия също е повлияна от начина, по който дома ви изглежда и се усеща. Това поле влияе върху една трета от вашия добър късмет и щастие, наречен земен късмет.

Моля ви да използвате за момент въображението си с мен и да си помислите какво би било да живеете в идеалната Фън Шуей среда.

Представете си, че сте в идеалният дом, седейки в много удобен стол или диван. Домът е украсен в красиви хармонични цветове, с вашите любими предмети и изкуство около вас. Можете да чуете звуците на нежен тихичък фонтан, отдалечените нежни мелодии на вятъра, и сладките песни на птиците навън. Въздухът ухае на свежест и чистота. На разположение са вкусни храни и напитки, които са здравословни за вашето тяло, ум и душа. В този дом изживявате невероятно изобилие и без никакво усилие привличате просперитет. Домът ви е изпълнен с радостта и смеха на вашето семейство и приятели. Имате прекрасна романтична връзка, изпълнена с любов и нежност. Водите здравословен начин на живот и когато и да влезете в дома си, се чувствате енергизирани и успокоени. Имате време за самосъзерцание и се чувствате свързани с Бог и Вселената.

Усещането е хубаво, нали? Страхотно!

Средата е приток на жива енергия

Всичко в дома, включително и замисъла на пода, мебелите, използваните материали и цветове, поставените творби на изкуството – всички те имат влияние върху потока на активна и пасивна енергия в Квантовото поле. Този поток създава вълни от енергията Ки, която по-рано споменахме като вятър и вода. Тези вълни действат в много отношения като мозъчните вълни, произвеждани от нашите собствени мисловни процеси. И тъй като средата е поток от жива енергия, бихте могли да кажете, че дома има съзнание, свой собствен ум, идентичност, дух.

И така, в допълнение към казаното, че вие сте това, за което мислите, бих искала да кажа, че вие сте това, което населявате. Това е доказало истинността си през годините, в които помагам на хората, чрез Даймънд Фън Шуей. Открила съм ,че енергията на вашите мисли и емоции, и енергията на вашата среда, си сътрудничат по мощен начин, влияейки една на друга.

Примерно, когато домът ви е в хаос, всяка стая е в безпорядък, с мръсни стени, без завеси и без уют, или е изпълнен с депресиращи и раздразнителни картини, мъртви цветя и купчини хартия, домът ви поддържа мозъка ви в ограничението да създава само повече и повече от същите тези неща. Можете да си представяте само това, което виждате около себе си, вместо това което е възможно, и имате ограничен достъп до своите дълбоки креативни части.

Реагирате на това заобикалящо поле от стрес и отговаряте със същото ниво на мислене и емоции. Чувствате се изтощени или вероятно депресирани и без опора. Чувствате се сякаш всичкият ви късмет е лош, сякаш се борите по нагорнището и срещу вятъра.

Моментът, в който започнете да създавате ново пространство, посредством вкарване на ред и чистота, внасяйки цветове и повдигащи настроението изображения, ще започнете да излизате от гъстите енергийни вълни и ще започнете да се движите в по-приятна, по-успокояваща и подкрепяща енергия.

Посетих домът на една двойка в Сан Франциско, и честно казано никога не бях виждала такъв хаос. Не можех дори да вляза през входната врата в права линия. Трябваше да вървя на зиг-заг, защото всички кутии от документи и вехтории бяха натрупани навсякъде. 

Мъжът бил много успешен агент на недвижимо имущество с години. Направил $1 милион долара печалба от последното място, което продал. Но когато се преместил в този апартамент, никога не разопаковал кутиите, а само добавял към безпорядъка в петте години, през които живял там. В спалнята, той и съпругата му трябвало да се катерят по кутиите, за да достигнат леглото си. Сигурно можете да си представите, че техният романтичен живот беше пълна нула. 

Неговата кариера и тази на жена му бяха в мизерно състояние, а финансовите им спестявания вече бяха на привършване. Казах му, че нищо няма да проработи, докато не премахне безпорядъка и не създаде пространство за нова входяща Ки енергия. Той нае един склад и в рамките на три месеца ми се обади, за да каже, че всичко е разчистено. Съпругата му започна да генерира нови идеи и да получава резултати в нейната творческа работа.

Привлечете повече позитивни ситуации към вашия живот

В тази интродукция към Даймънд Фън Шуей, ви помагам да създадете голямо увеличение на Ки енергия във вашия дом, която зарежда с позитивна, подкрепяща основа за всичките ви творчески възможности и успех. Постигаме това, чрез подсилване на  вашите най-добри четири личностни посоки и установявайки ви като краля или кралицата на вашия живот. Като резултат от това, вие привличате повече добър късмет в кариерата, взаимоотношенията, здравето и духовното си израстване и се чувствате по-силни.

Когато подсилите енергийната вибрация на своите чувства и ум, вие привличате повече позитивни ситуации в живота си. Същото се случва и когато промените своята заобиколна среда. Промяната в позитивното енергийно състояние на дома ви, помага да привлечете повече позитивни ситуации в живота си. Ако промените както личното, така и домашното си енергийно състояние, вие работите в двете нива на благосъстоянието, по едно и също време. Променяте човешкият късмет, чрез промяната на мислите, чувствата и действията си, а своя земен късмет променяте,чрез промяната на Фън Шуей, който е израз на вашите мисли, чувства и действия в дома ви.

Очевидно е, че домът ви е отражение на това, което сте и на изборите, които правите. Много хора, когато без обяснение нещо се промени в живота им, искат да променят дома си. Примерно, имат нова любов в живота си и желаят да променят спалнята си. Или имат нова работа и сменят офиса си. Или са завършили курс по личностно развитие и внезапно са в състояние да се разделят с 10 годишни документи.

Този ефект на промяна може да потече също така и в обратната посока. Променяте спалнята си и в живота ви влиза нова любов. Или декорирате наново офиса си и привличате нова работа. Или се отървавате от 10 годишните си документи и в скута ви попадат нови възможности. Защото енергийното ви поле си взаимодейства с това на дома ви, на енергийно ниво и двата начина работят. Това означава, че можете да промените живота си и нивото си на щастие, променяйки средата си.

Даймънд Фън Шуей ви помага да станете господари и да насочвате живота си по начини, по които не сте били способни да го направите преди.

Ще бъдете господар на дома си, офиса и света си – кралят или кралицата на живота си. Ще привлечете енергийните вълни и нивата на Ки, които ще ви донесат подходящата опора.

Представете си, че винаги сте живели заобиколени от любяща и отзивчива позитивна енергия. Винаги бихте били отворени за нови неща в живота си, и не би имало депресирани чувства, а вместо това би имало енергийно чувство на равновесие, чувство на спокойствие и изобилие от възможности! Ако домът ви отразяваше това енергийно поле, това би дало по-добра опора за състоянието на ума и емоциите ви. Тогава ще изживеете на практика как вашите цели се превръщат в реалност след месец или два, или около 9 седмици.

Коментари

Популярни Публикации

ТАЙНАТА - С ЕСТЕР ХИКС И АБРАХАМ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Абрахам-Хикс - Към Родителите и Техните Деца + А Невинните Малки Деца?

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! Поискай И Е Дадено си има Официална Страница!

АУДИО КНИГА - НАУКАТА НА ЛЮБОВТА - УОЛЪС Д. УОТЪЛС